Следвайте ни

Край на любовта за Андреа и Кобрата? СНИМКА

Певицата Андреа намекна, че вероятно е сложила край на дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев. Това става ясно от публикация на едрогърдата блондинка в „Инстаграм“.

„Твърде съм млада за сватба и съм твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания живот“, написа Андреа на английски.

Това веднага предизвика въпроси от нейните фенове. Още първият коментар гласи: „Значи с Кубрат сте разделени?“.

Факт е, че на профила на фолкдивата са останали предимно нейни снимки и няма нито една, на която да е в компанията на Кобрата.

„Време беше да покажеш, че цениш на първо място себе си! Изтърпя достатъчно унижения през годините. Доказа, че си силна и независима жена. Поздравления, Андреа!“, написа една от фенките на певицата.

„Ще намериш някой друг, Андреа, който ще те обича много повече и ще създадете щастливо семейство!“, допълва друга последователка на Андреа./blitz.bg

Юлиян Ангелов

Ръководител екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (2)

13.07.2019 | 12:07
6 1

Кой ще търпи тая eбaнa в главата чалгаджийка ?

Аз Варна

13.07.2019 | 11:18
9 1

Андреа,лисицата като не стигала гроздето,викала-кисело!На Кубрат му омръзнаха твоят двойнствен живот,лъжи и лицемерие.Е за това не ти е предложил,няма ида ти предложи брак.По добре ужасен край,отколкото ужас без край.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?