Следвайте ни

Крах в NOVA! Синоптички лъснаха без фотошоп СНИМКИ

viber icon

Гери Малкоданска прие предизвикателството от Никол Станкулова. Вчера Никол качи снимка без капка грим, прическа и без филтри в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. За секунди кадрите на синоптичката събраха хиляди харесвания.

Станкулова получи многобройни комплименти за перфектния си външен вид. Феновете на Никол са категорични, че тя е хубава всякак – „и с грим, и без грим“. Те се зарадваха, че тяхната любимка се е осмелила да качи снимки, на които е напълно естествена. От своя страна Никол предизвика своята колежка Гери Малкоданска да се включи в Инстаграм предизвикателството. И тя прие с охота. Гергана също качи няколко снимки, на които е напълно натурална. „@nstankulova said so! #качиснимкабезгрим! Всъщност редовно качвам снимки без грим. Редовно ходя без грим. Понякога ми правят комплименти, понякога ме питат дали не съм болна и дали съм добре. Е, разликата тази вечер е, че ви показвам една снимка, на която съм без грим и не съм добре.

Първата от поредицата, когато г-н Лео все още е в корема ми. Ще ме познаете по абоката. И въпреки това ще ме познаете по нахилената физиономия. That’s me! На следващите снимки дори и да не изглеждам добре, съм добре. Да знаете. Красотата зависи от „огледалото“, в което се гледаш. Пожелавам ви да се оглеждате в очи, които ви обичат и да сте добре. С или без грим, наистина няма никакво значение“, пише Гери Малкоданска към кадрите без грим, които е качила в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Гери Малкоданска се показа без капка грим сн. Инстаграм

Гери Малкоданска се показа без капка

Феновете на синоптичката веднага я засипаха с комплименти. Според тях Гери е красива всякак. „Гери, ти винаги си хубава“, пише фен на Малкоданска. „Много си красива с права коса“, пише друг почитател на синоптичката, която по принцип сме свикнали да виждаме с къдрава коса.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?