Следвайте ни

Крах в NOVA! Посякоха Никол Станкулова

viber icon

Никол Станкулова упорито се опитва да докаже, че е съвсем натурална и без нито една корекция по себе си, а поредната й импровизирана инициатива в тази посока е да се пусне без филтър в социалните мрежи.

Синоптичката на Нова тв определено е чувствителна по въпроса дали красотата й е естествена или не, но е факт, че има неща, които изглеждат доста подозрително и със сигурност са обратното на това, в което Станкулова се опитва да ни убеди.

"Понеделнишко предизвикателство! Днес имам молба към всяка от вас - нека до края на седмицата качим своя снимка БЕЗ грим, филтър и прическа! Нека покажем, че всяка има малки недостатъци, които ни правят чаровни и различни! Предизвикайте приятел и НЕ ГУБЕТЕ ИДЕНТИЧНОСТТА СИ!", пише синоптичката в Инстаграм профила си.

Видеото на Станкулова обаче, не ни убеждава докрай в съвсем в това, че красотата й, която е безспорна, е напълно и изцяло естествена. Не са убедени и някои от последователите й.

Във видеото Станкулова обещава, че малко по-късно ще пусне снимка без филтър, грим и прическа. И спази обещанието си. Но въпреки това част от последователите й са сигурни, че в устните на красавицата все пак има малко хиалурон, както и че тя има и други дребни, но все пак корекции по лицето.

Източник show.blitz.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?