46

Кръгла 0 от 10 и голям скандал: Не е за вярване къде посмя Благой да заведе Полина

 

Жесток скандал се вихри под снимка на Джизъса с новата му половинка, след като по думите на собствените си фенове футболистът спазва 0 от 10-те Божи заповеди

От години Благой Георгиев е популярен в светските среди в България със силната си вяра. Преди време той сподели в свое интервю за руско издание, че прякорът му Джизъса се появил, след като журналистите разбрали, че спазва 4-те поста и в сряда и в петък не яде месо. Тогава той дори заяви, че татуировките, които има са греховно дело и би се отказал от тях, ако можеше да върне времето назад.


“Ако можех да се върна назад, когато бях едно 15-годишно момче, никога не бих си направил татуировка. Това е греховно дело и сега го разбирам. Тялото е дадено на човека от Бога чисто и така трябва да си остане. Рисунките върху него са мръсотия.” - бяха точните му думи.

Георгиев неведнъж е споделял, че за него Рилския манастир е специално място. “Това не е само пречистване, но и общуване с прекрасни приятели, каквито са отците, владиката, патриархът. Изповядвам се. Пречиствам се. Живея в манастира като останалите.” - разкри преди няколко години Благо, който тогава прекарваше по седмица-две в светата обител, припомня Woman.bg.

Ето че дойде време да заведе там и новата си съпруга - Поли. Бившият футболист побърза да качи специален пост и няколко сторита от святото място.

Под снимките обаче не липсваха и отрицателни коментари, преди да изчезнат безследно, като: “Искаш ли да ти кажа защо не вярвам в Господ ? Ако го имаше щяхте да лумнете в пламаци там пред тая църква ... Ти батко “Не пожелавай жената на ближния си , Не лъжи , Не прелюбодействай , Не бъди чревоугодник ..... Батко ти от 10 Закона спазваш само 0 бе !! Как имаш сърце да се снимаш с тия икони да си правиш кръстове ..”

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?