3906

Козирозите да внимават с пазаруването, Раците да стягат куфара

ОВЕН

По-добре е да не планирате нищо важно и трудно за първата половина на деня. По това време емоционалнo ще сте нестабилни и всяка дреболия може да ви извади от равновесие. ко се заемете с нещо ново, може да срещнете трудности, които веднага ще ви накарат веднага да се откажете от всичко. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете упорити и ще успеете. Първата половина на деня е идеална за всякакви важни и сложни дела. Може да се върнете към нещо, което ви е затруднило и сте го изоставили. Възможно е днес да постигнете желания резултат. Денят ще е благоприятен за общуване. Вероятни са интересни срещи или приятни запознанства.

БЛИЗНАЦИ

Чудесен ден за решаване на практически въпроси. Ще имате време да свършите много полезна работа и няма значение дали някой ще ви помогне. Ще се появят страхотни идеи. На някои от вас интуицията ще им подскаже как да завършат успешно проект, за който са положили много усилия. 

РАК

Чудесен ден за общуване и търсене на съмишленици. Лесно ще ви бъде да привличате на своя страна и да заинтересувате с идеите си. Много хора с готовност щеви  помогнат в изпълнението на целите ви. Вероятни са приятни събития в семейството или добри новини за някой от роднините. 

ЛЪВ

Възможни непланирани пътувания. Те ще се окажат емоционални и със сигурност ще оставят много приятни спомени. Ще имате възможност да общувате със стари познати и да възстановите връзки, които някога сте ценяли. Намирането на общ език с околните днес ще бъде по-лесно и няма да има конфликти. 

ДЕВА

Началото на деня не е подходящо за важни и сложни дела. По това време ще ви бъде по-трудно да се концентрирате, може  да сгрешите или да изпуснете нещо важно от поглед. Добре е, че наблизо има хора, които ще ви посочат нередностите навреме и ще ви помогнат да поправите всичко. 

ВЕЗНИ

Денят ще бъде ползотворен и е много подходящ за поемане на важна задача. Звездите ще са на ваша страна и благодарение на тяхната подкрепа ще успеете да се справите добре. Втората половина на деня ще донесе нови идеи, към които ще пристъпите за реализация в близко бъдеще.

СКОРПИОН

Денят обещава приятни запознанства. Ще бъдете чаровни и ще направите добро впечатление на мнозина. Възможно е началото на романтична или приятелска връзка, която скоро ще стане важна за вас. Вероятни са парични постъпления, включително и напълно неочаквани, както и успешни сделки.

СТРЕЛЕЦ

Преди да започнете нещо ново, се уверете, че правилно сте преценили силните си страни. Важно е да не витаете в облаците и да не си правите илюзии. Днес те могат да бъдат особено опасни. Вслушайте се в съветите на хора, на които сте се възхищавали за тяхната практичност и способност да гледат реално на нещата. 

КОЗИРОГ

Денят ще е доста неспокоен, но успешен. Звездите ще бъдат особено благосклонни към тези от вас, които се фокусират върху решаването на финансови въпроси или сключването на сделки. Вероятна е много изгодна покупка. Във всичко, което се отнася до парите, може да разчитате на интуицията си. 

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня не е подходящо за важни дела или сериозни разговори. В този момент няма да е лесно да се концентрирате и рискувате да загубите ценно време. По-късно ще успеете да се фокусирате върху задачите си и  ще ги приключите навреме. За някои от тях се доверете на интуицията си. 

РИБИ

Не се тревожете за дреболии. Денят ще се развие добре, ако се настроите положително. Опитайте се да обърнете внимание на отварящите се възможности и да не се тревожите за проблеми, които все още не са възникнали. В сутрешните часове са възможни дребни недоразумения. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?