4232

Козирозите да избягват конфликтите, примамливо предложение за Стрелците

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Денят няма да е лек. Ако планирате важни срещи или дискусии по сериозни въпроси, имайте в предвид, че дори дългогодишни съюзници могат да ви разберат погрешно и да подценят вашите предложения. Бъдете търпеливи и да обяснявате по няколко пъти това, което смятате за очевидно. 

 

ТЕЛЕЦ

Денят може да е добър, ако не бързате със заключенията и не вземате важни решения в движение или под действие на емоции. Колкото и да ви пришпорват обстоятелствата, опитайте се да се придържате към удобно за вас темпо и не се изнервяйте. Благодарение на самообладанието си ще постигнете успех по труден и важен за всички въпрос. 

 

БЛИЗНАЦИ

Каквото и да правите днес, имайте в предвид, че другите ви наблюдават внимателно. Не пропускайте възможността да покажете на какво сте способни и да покажете най-добрите си качества. Ако сте убедителни, ще намерите съюзници и верни приятели. Възможни са интересни предложения.

 

РАК

Бъдете упорити. Действайте решително и ще успеете. Днес ще трябва да решавате трудни проблеми или да коригирате грешки, направени от други. Не всичко ще бъде лесно, но ако не се откажете, ще постигнете желания резултат. Опитайте се да завършите всички по-прости изостанали задачи.

 

ЛЪВ

Началото на деня ще е трудно. Вероятни са злощастни съвпадения, досадни грешки или инциденти, които ще объркат плановете ви. Въпреки това, няма причина за безпокойство. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и ще видите, че ситуацията се променя към по-добро.

 

ДЕВА

Много неща днес ще ви се получат добре. Ще успеете да завършите изостаналите задачи и е препоръчително да не започвате нови. Звездите ще подкрепят тези от вас, които ще се опитат да осъществят свои идеи. Всичко ще се получи, защото ще започнете да действате в най-благоприятния момент и ще изберете надеждни съюзници. 

 

ВЕЗНИ

Днес ще имате доста интересни идеи, но едва ли всичко, което сте планирали, ще може да реализирате веднага. Опитайте се да погледнете реалистично на плановете си. Ще си спестите много усилия и време, ако изоставите безнадеждните проекти и се фокусирате върху неща, в които може да постигнете успех. 

 

СКОРПИОН

Очаква ви благоприятен ден. Късметът често ще е на ваша страна, а вие ще се опитвате да се възползвате от това. Има шанс да срещнете хора, които по-късно ще ви помогнат при решаването на някои въпроси или ще ви предоставят важни услуги. Покана за събитие ще ви изненада приятно.

 

СТРЕЛЕЦ

Ако искате да предприемете нещо ново, да промените обкръжението си или да разнообразите живота си, не си губете време. Денят ще е подходящ за това. Ще успеете да разрешите няколко сериозни проблема, което няма да остане незабелязано. Може да получите примамливо предложение, но бъдете внимателни. 

 

КОЗИРОГ

В началото на деня няма да е толкова лесно да се разбирате с другите. Поради напрежението може да бъдете доста раздразнителни и обидчиви. Опитайте се да избегнете конфликтите. В следобедните часове нещата ще се успокоят и може да помислте за някои бъдещи проекти.

 

ВОДОЛЕЙ

Денят е подходящ за обсъждане на въпроси или разговори свързани с финанси и имоти. Бъдете внимателни към детайлите и предпазливи в действията си. Някой може да се опита да ви обърка или подведе. Вслушайте се в интуицията си, преди да вземете решение. Познати ще ви споделят новина, която ще ви зарадва. 

 

РИБИ

Денят ще бъде наситен със събития и повечето от тях ще бъдат приятни. Възможно е дълъг спор или конфронтация, отнела много енергия, да завърши успешно за вас. Някои от вас ще получат примамливо предложение за сътрудничество и ще могат да правят точно това, което ги интересува.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?