4020

Козирозите да избягват конфликти, късметлийски ден за други две зодии

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН 

Сутринта ще имате доста дребни задачи, с които ще трябва да се справите за кратко време. Всичко това ще създаде известна суматоха и объркване. Но ако успеете да се справите със емоциите, ще можете успешно да приключите с всичко, което е важно. Близките ви ще изискват специално внимание.
 
ТЕЛЕЦ 

Денят ще бъде благоприятен във всяко отношение.От сутринта ще чувствате прилив на енергия, затова се захванете с по-трудните задачи. Дребните неприятности няма да развалят настроението ви и без проблеми ще се справите с всичко. Тези от вас, които са отворени за нови връзки, ще трябва да поемат инициативата.
 
БЛИЗНАЦИ

Днес ще имате твърде много задължения, но стъпка по стъпка ще се справяте с тях. Поставете приоритети и се опитайте да избегнете прекомерното натоварване. Добре е и да потърсите помощ. Моментът ще е подходящ да се свържете с приятели, особено ако не сте се виждали от дълго време.
 
РАК

Очаква ви динамичен ден, през който ще ви бъде трудно да осъществите плановете си. Ситуациите ще се променят често и постоянно ще се налага да отлагате задачи. Всичко това доста ще ви изнерви. Опитайте се да не влизате в пререкания и намерете дейност, която ще ви успокои и ще ви достави удоволствие. 


 
ЛЪВ 

Днес ще сте доста ентусиазирани и това не само ще ви помогне да приключите с нещата, които сте започнали отдавна, но и ще вдъхнови хората около вас. Добре е да разпределите задачите си така, че да ви остане време и за започване на нещо ново. Кратко пътуване ще ви зарадва.
 
ДЕВА 

Бързо и лесно ще се справяте със задачите си днес. Вашата положителна нагласа и разумни действия, ще ви помогнат да се справите с всякакви проблеми. Следобед ще имате възможност да запознаете с интересни хора. Партита, обществени събития или приятелски срещи ще ви дадат прилив на положителни емоции
 

ВЕЗНИ 

Сутринта ще бъдете доста импулсивни и емоционално нестабилни. Поемането на повече работа, отколкото сте планирали ще предизвика раздразнение. Опитайте се да се съсредоточите и да продължите внимателно със задачите си. Постепенно ще се успокоите и ще започнете да гледате по-положително на случващото се. 
 
 
СКОРПИОН

Сутринта ще сте доста раздразнителни и не трябва да се захващате с важни дела. Започнете с нещо приятно и незадължително, което ще ви успокои и едва след това преминете към планираните задачи. За тези от вас, които имат романтична връзка, вечерта ще бъде особено вълнуваща.

СТРЕЛЕЦ 

Първата половина на деня няма да е много приятна. Вероятни са малки неприятности и разногласия, както и ненужни разходи. Опитайте се да се съсредоточите върху обичайните си дейности и да не се натоварвате много. Вечерта ще се развие благоприятно за тези от вас, които търсят нови връзки.
 
КОЗИРОГ

Комуникацията ви днес няма да е много лесна. Бъдете дипломатични и търпеливи. Избягвайте да говорите по спорни теми, за да не предизвикате кавга. Само така ще избегнете конфликти. Внимавайте с парите. Има вероятност да ви подведат и да направите ненужен голям разход. 
 
ВОДОЛЕЙ 

Днес ще имате време да направите всичко, което сте планирали, да прекарате време с важни за вас хора. Ще можете дори и да си починете добре. Благодарение на добро стечение на обстоятелствата, някои от вас ще могат да положат основата за по-нататъшен просперитет.
 
РИБИ

Днес ще успеете да разрешите много важни въпроси, които ще изискват участието и на други хора. Способността ви да убеждавате, да проявявате деликатност и дружелюбие ще ви помогнат в това. Близки хора ще са готови да ви подкрепят във всяко начинание. Денят ще е добър за по-големи покупки.
 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?