1553

Козирогът удря джакпота, нови предизвикателства пред Везните

Късмет с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Ще действате бързо и решително, така че ще имате време да приключите с повечето ангажименти. Няма да има проблеми, с които да не може да се справите. Денят е подходящ за започване на нови неща. Възможно е да има двусмислени ситуации, но интуицията ще ви помогне бързо да се ориентирате и да разберете как да реагирате. 

ТЕЛЕЦ

Денят ще е натоварен. Днес доста хора ще се нуждаят от вашата помощ, дори и такива, които почти не познавате. Вашата работа, обаче, няма да пострада от това, защото правилно ще подредите приоритетите си и ще се опитате да не губите нито минута време. Отделете време и за почивка.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще ви зарадва с успешни съвпадения. Трябва да се опитате да извлечете максимума от тях, въпреки че няма да е лесно. Бъдете готови да действате бързо. Възможни са неочаквани, но много приятни новини отдалеч. Професионални проблеми ще бъдат успешно решени. 

РАК

Очаква ви спокоен ден. Ако сте планирали някои важни неща, не ги отлагайте. По-добре е да започнете от рано. Така ще се справите по-лесно. През първата половина на деня ще бъдете много напрегнати и трябва да сте по-внимателни. През втората - ще се почувствате доста по-добре.

ЛЪВ

Началото на деня ще е добро. Много по-лесно и бързо, ще се справите с това, с което не сте успели преди време. Вероятни са интересни запознанства. Някои от вас ще срещнат хора, които ще играят важна роля в кариерното им развитие. Възможно е да получите ценна информация преди другите.

ДЕВА

Ще има дребни задачи, които ще изискват повече внимание. Малко вероятно е да успеете да се придържате към плановете си. Ще се наложи да импровизирате в движение. Започнете с най-важното. По-добре е да планирате срещи сутринта. По това време те ще бъдат по-приятни и ползотворни. 

ВЕЗНИ

Денят ще е светъл и наситен със събития. Ще се впуснете в нови предизвикателства, които ще ви донесат много положителни емоции. Обстоятелствата ще се развиват благоприятно и шансовете ви за успех ще бъдат големи. Но не всички идеи, които ви хрумнат, ще се окажат успешни. 

СКОРПИОН

Трябва да проявите търпение, за да се разбирате с различни хора и да намирате подход към всеки. Днес ще успеете да заинтересувате с идеите си. Вероятно е началото на бизнес отношения, които ще разкрият нови професионални перспективи пред вас, но ще имате нови грижи и отговорности. 

СТРЕЛЕЦ

Време е да поемете най-трудните предизвикателства. Може да не успеете да ги разрешите днес, но ще разберете как е най-добре да действате. Ще получите полезна информация и ще успеете да се споразумеете за сътрудничество с нови познати. Някои от вас очакват интересни предложения за работа. 

КОЗИРОГ

Денят е подходящ за всякакви дейности. Може да поемете дори неща, които са ви непознати и най-вероятно бързо ще се ориентирате. Деловите срещи ще вървят добре. Те могат да бъдат последвани от неустоими оферти. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. 

ВОДОЛЕЙ

Не бързайте. Денят е идеален за подреждане и решаване на дребни, но все пак изискващи внимание задачи. Ще бъде лесно да се отървете от ненужното без съмнения и съжаления. Деловите преговори трябва да водите предпазливо, без да допускате грешки. Внимавайте и с парите.

РИБИ

Денят е чудесен за сериозни и важни неща. Бързо ще се справите с решаването на проблеми, които в други моменти биха ви объркали. Лесно ще се разбирате с колеги, бизнес партньори и съмишленици. Те ще оценят вашата прямота и начина по който  защитавате своята гледна точка. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?