Козирогът е фурия в офиса, Водолеят да мързелува

Зимата настъпи, но сутринта остава топла и усмихната с кафето и...хороскопът на "Марица".

 

Овен

 

Настроението ви ще бъде променливо и не е изключено да влезете в конфликт с близките си. Плановете ви ще се объркат и това допълнително ще ви ядоса. Кратко пътуване ще върне доброто ви настроение. Не разчитайте на късмета си. Трябва да действате разумно и хладнокръвно.

 

Телец

 

Денят е подходящ за равносметка и изготвяне на планове за близкото бъдеще. Направете оценка на желанията и възможностите си, за да определите приоритетите и целите си. Интересни запознанства ще отворят нови възможности пред вас. Важно е да вземете бързи решения.

 

Близнаци

 

Предстои ви неприятен ден. Много проблеми, които смятахте за решени, ще напомнят за себе си. Съсредоточете се върху тяхното отстраняване, за да предотвратите по-големи неприятности. Това ще ви принуди да отложите някои ангажименти. Пазете се от конфликти.

 

Рак

 

Днес не бързайте, бъдете спокойни и уверени в действията си. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Не пазарувайте, водени от капризите си. Съществува риска да похарчите много пари за нещо, което не ви е необходимо и да изпаднете във финансова криза за дълго време. 

 

Лъв

 

Очаква ви динамичен ден. Дори нещо да не върви така, както искате, поддържайте добро настроение. В много отношения, благодарение на него ще постигнете целите си. Отложете важните неща за по-благоприятен момент. Намерете повече време за себе си и любимите си занимания.

 

Дева

 

Бъдете упорити и внимателни. Това е необходимо, за да се справите със задачите си без да правите грешки. Комуникирайте повече с колегите си, но стойте далече от тези, които обичат да развалят настроението на всички. Среща с приятели ще направи вечерта ви приятна.

 

Везни

 

Днес трудно ще се съгласявате с чуждото мнение, особено, когато е свързано с критика към вас. Не влизайте в пререкания или конфликти – ще се отразят неблагоприятно на положението ви. Обърнете по-голямо внимание на близките си и помислете как да ги изненадате приятно.

 

Скорпион

 

Плановете ви днес ще се променят много бързо. Благодарение на своята находчивост ще се справите с новата ситуация и ще взимате правилните решения. Моментът е подходящ за финансови сделки и сключване на договори. Успехът ви е гарантиран, ако правите отстъпки и сте последователни.

 

Стрелец

 

Посветете денят на близките си. Спокойно и внимателно ще обсъждате въпроси, които преди време са предизвиквали спорове. Ще намерите решение, което ще задоволи всички. Покана за събитие ще ви зарадва. Ще срещнете интересни хора, някои от които ще ви станат приятели.

 

Козирог


Очертава ви се ползотворен ден. Ще насочите енергията си в правилната посока и ще успеете да свършите голяма част от задълженията си за следващите дни. Някои непредвидени събития ще променят плановете ви за вечерта, но ще ви остане свободно време да обмислите някои идеи.

 

Водолей

 

Струва си да отделите един ден само за почивка. Отложете всякаква работа, освен тази, която ви е интересна и ви доставя удоволствие. Възникват добри идеи, но моментът не е подходящ за тяхното реализиране, така че не бързайте. Отделете вечерта за приятелите си и се забавлявайте.

 

Риби

 

Малки неприятности ще ви разстроят и незначителни проблеми ще ви се струват много сериозни. Не се поддавайте на емоциите и не се карайте с хората около вас. Тръгнете си по-рано и се разходете. Това ще ви успокои. Може да се поглезите с нещо дребно, но не прекалявайте.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?