71

Кой всъщност е синът му? Крал Чарлз предпочете Дейвид Бекъм пред Хари! Принцът се срина...

Бъкингам не помни подобно шокиращо събитие, вероятно принц Хари ще се прибере вбесен при Меган Маркъл

 

Крал Чарлз Трети е провел лична среща с бившата английска футболна звезда Дейвид Бекъм. Шокиращото в случея е, че кралят пренебергена своенравния си син Хари, пише таблоидът „Сън“, цитиран от БНР.

49-годишинят Бекъм е посетил Чарлз в провинциалното му имение „Хайгроув“, в графство Глостършър, за да научи повече за благотворителната организация на монарха. Това става обаче след като кралят не се срещна със сина си Хари по време на тридневната му визита на Острова под претекст, че е много зает.

Херцогът на Съсекс пристигна в Лондон за десетата годишнина на игрите "Инвиктус".

 
Таблоидът припомня, че принц Хари през последните четири години многократно е критикувал членове на кралското семейство, включително Чарлз, Камила, Уилям и Кейт. Дейвид Бекъм между другото се дистанцира от принц Хари след публичните му атаки срещу кралското семейство, след като преди това беше посланик на игрите "Инвиктус".

По същия повод „Таймс“ коментира, че принц Хари със сигурност ще бъде огорчен да разбере, че баща му е намерил време за Бекъм, но не и за него, особено след като синът бе поканил баща си да присъства на специалната служба по повод на годишнината на игрите в катедралата „Сейнт Пол“.

От Бъкингамския дворец са отказали да вземат отношение по този личен въпрос с аргумента, че не могат да навлизат в подробности защо бащата и синът не са успели да определят час за среща.

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?