3906

Кой ще е най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия от 8 – 14 юли

Астрологията пак ни идва на помощ. Вижте кой е най-късметлийският ден за всяка зодия за периода от 8 – 14 юли 2024.

Овен – сряда, 10 юли
В сряда звездите ви дават нов старт в живота. Денят е изключително подходящ да разчистите живота и дома си от всичко ненужно. Сега пред вас се отваря път на възможности.

Телец – петък, 12 юли
През този ден Вселената ще ви даде цялата онази любов, за която милееше сърцето ви. Обвързаните представители на зодия Телец ще задълбочат връзката си и тя ще отиде на ново ниво, а необвързаните ще започнат отношения с много интересна личност.

Близнаци – вторник, 9 юли
Близнаци, в началото на юли Вселената ще ви засипе с благодат. Ще прекарате деня в компанията на близки приятели и една неочаквана покана за предстояща екскурзия ще ви вдъхнови. Не отказвайте, защото имате нужда от нови преживявания, за да се отървете от мрачните мисли.

Рак – неделя, 14 юли
Раци, сърцето ви се беше свило от страх, че човекът до вас не ви е верен, но в неделя всички тези съмнения ще се размият и вие ще получите едно обяснение в любов, което ще върне спокойствието ви в личен план.

 

Лъв – понеделник – 8 юли
Началото на месеца ви носи новина за един ваш проект, който дълго време не успявахте да реализирате и почти се бяхте отказали от него. Посрещате август по-вдъхновени от всякога.

Дева – четвъртък, 11 юли
От дълго време ви мъчеше един въпрос, чийто отговор не намирахте. Деви, в четвъртък Вселената ще ви даде знак за него. Ако отворите сърцето си, ще успеете да чуете важни духовни напътствия, които животът ви дава. Късметът ще върви ръка за ръка с вас, така че се опитайте да се възползвате максимално.

 
Везни – събота, 13 юли
Радостна вест в семейството ще озари съботата ви с положителната енергия. Може да става въпрос за бременност или сватба. Ще видите, че макар големите ви страхове по тези въпрос, Вселената си има собствен ход на събитията и опасенията ви са били безпочвени.

Скорпион – вторник, 9 юли

Вашите врагове ще излязат от сянката си и пред вас ще се нареди целият пъзел. Вече знаете кого трябва да премахнете от живота си, за да бъдете щастливи.

Стрелец – понеделник, 8 юли
Стрелци, ще излезете от финансово затруднение. Ще получите предложение за нова работа или проект, който ще ви донесе големи приходи.

Козирог – неделя, 14 юли
Последните няколко дни имахте усещането, че всичко върви срещу вас. Вселената не ви е изоставила и ще ви го докаже в неделя, когато една голяма ваша мечта ще се сбъдне.

Водолей – сряда, 10 юли
Тази седмица ще бъде изпълнена с работни ангажименти за Водолеите и вие буквално няма да имате време да седнете. Още в сряда започвате да берете плодовете на труда си.

Риби – понеделник, 8 юли
Всичко, за което копнееше сърцето ви в последните месеци, започва да влиза в живота ви в първия работен ден на новата седмица

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?