46

Кой сгази лука първи? Слави в тиха вражда с известен наш актьор СНИМКА

Приключва ли тихата вражда между двамата любимци на българския шоубизнес?

Тончо Токмакчиев ще е едно от новите лица в премиерното предаване на Би Ти Ви „Дъ Шоуто“, което започна през май. В него той ще си партнира с други любим комици у нас - Любо Нейков, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков Шайбата.

Преди години Тончо бе приятел със Слави Трифонов от времето на Ку-ку“, където го води Камен Воденичаров. И двамата бяха сред най-близките хора на Дългия, но с днешна дата връзките им с новоизлюпения партиен лидер са спорадични.

Като дете Тончо свири на пиано и рисува, но накрая избира да кандидатства във ВИТИЗ, където става приятел с Кацко, като всички близки наричат Камен. Още като студенти двамата се превръщат в любимци на цяла България с младежкото предаване, където се запознават със Слави Трифонов, пише „Минаха години“.

„Двамата не сме се виждали, откакто пътят ни се раздели. Не сме съперници“, коментираше лаконично отношенията си с Трифонов Токмакчиев. Двамата бяха заедно до 2004 г., когато бе излъчен последният епизод на култовото предаване „Каналето“. Токмакчиев остана в БНТ, където дълги години бе част от „Шоуто на Канала“, а Трифонов стана автор и водещ на „Шоуто на Слави“.

Ледовете между тях се пропукаха през 2020 г., когато Тончо отиде за първи път да гостува в телевизията на учиндолеца „Седем-осми“, но не в шоуто на Трифонов, а в предаването на Камен. Той бе специален гост във „Вечерта на бенда“ през лятото на епидемичната 2020 г. „След 23 години отново с вас. Хубаво ми е“, обърна се тогава Тончо към музикантите. Предаването бе посветено на албума „Рома ТВ“ - един от първите на „Куку бенд“, издаден през 1994 г.

Тончо и Камен се върнаха в спомените си към времената, когато бяха заедно със Слави Трифонов, Марта Вачкова, Васил Василев-Зуека и музикантите от „Ку-ку бенд“. Най-милият от тях беше за концерта в Пловдив пред 45 000 зрители по време на първото им турне. Не липсваха и закачки към Дългия, но те бяха много малко и някак незлобливи.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Алито от София

Алито от София

04.05.2022 | 21:54

Голяма тъпотия, изчерпана работа, и рачков да дойде, няма спасение, единствено Любо може да си паркнира с Кръстьо Лафазанов, другите са много изтъекани, жалко че по никакъв начин не могат поне малко да се изравнят със Слави Трифонов, кой е бил при него все е бил име, в момента в който го напусне за самостоятелна кариера и приключва с всичко, но по лошо е че няма нови млади които да ги заместят качествено

Отговори
9 6
Мехмедчо от Пловдив

Мехмедчо от Пловдив

05.05.2022 | 02:28

Гледах го новото "ШОУ" Бях озадачен от творческото безсилие на участниците и сценаристите.

Отговори
16 3

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?