49

Кой разплака доброто момче? Сашо Кадиев рони горчиви сълзи заради...

Този петък от 20 ч. по bTV стартира супер забавната и любопитна телевизионна игра „Аз обичам България“, посветена на всичко българско и родно, с водещ – актрисата Александра Сърчаджиева и капитани на отборите – Александър Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра.
 
Отборите им ще се хвърлят в „ожесточена“ и много забавна битка още в първия епизод на играта, в която всеки от тях ще има своите „възходи и падения“, усмивки и сълзи, които ще им дадат още повече причини, заради които да обичат България. Рамо до рамо с тях в игрите, забавлението и в учението ще застанат едни от най-обичаните звезди на България – поп-фолк идолите Галена и Азис, които ще са в отбора на КЕДЪРА и талантливите актьори – Весела Бабинова и Филип Буков, които влизат в отбора на КАДИЕВ.
 
Така разпределени, всеки от тях ще има възможността да блесне както със знания и нечувани умения по теми, свързани с родината, така и да се „сгромоляса“, но с усмивка и настроение, без да губи за миг надежда, че точно неговият отбор ще се закичи с наградата. По традиция във всеки епизод тя ще е любим и емблематичен за България предмет, а в първото издание на предаването победителите ще получат три чифта автентични, топли бабини терлици. Интересни, весели, неочаквани, разнообразни и любопитни, въпросите и задачите в игрите ще накарат зрителите да научават много нови неща за родината и да се забавляват от сърце.
 
В една от игрите те ще имат възможност да премерят знанията си с тези на играчите, като използват телефоните си. Всички пред екраните ще срещнат не само познати и обичани лица, а и героите сред нас – достойни българи с необикновени умения и постижения, с награди и с истории, които си струва да бъдат показани. Какво е в състояние да просълзи винаги усмихнатия Сашо Кадиев и как Галена и Азис ще поведат хоро ще стане ясно в пилотния, супер весел епизод на предаването

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Тв критик

Тв критик

23.02.2024 | 19:48

Само се премята някави предавания от една телевизия в друга . По Нова отборите бяха с повече хора тука чалгари срещу артисти. Трябва по голямо разнообразие от личности и хора не едни и същи мутри навсякъде .

Отговори
2 0
ха ха ха

ха ха ха

23.02.2024 | 15:09

Изброените в материалчето по никакъв нечин не могат да ме накарат да гледам предаването.Дори обратното,с радост ще си пусна някой хубав филм.

Отговори
5 0
Ох на мама

Ох на мама

23.02.2024 | 13:51

Лигавото лай..ненце просто , прилича на пе...дал не на мъж тоя задръстен албанец.

Отговори
5 0
Къде видяхте

Къде видяхте

23.02.2024 | 13:19

Обичани звезди чалгари и незнайни артисти. Ще видим чалгопитеците колко са "интелегентни " и дали ще бъде добре направено като по нова .

Отговори
5 0
rtyrty

rtyrty

23.02.2024 | 12:16

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим---- https://da.gd/menx

Отговори
0 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?