49
Следвайте ни

Кой помогна за операцията на Сашка Васева? Съпругът й разкри тайни

viber icon

Претърпялата операция заради тумор в мозъка Сашка Васева е останала излъгана от близките си в един от най-тежките мигове в живота си. Певицата не е получила обещаната финансова помощ, на която се надявала. Това разкри съпругът ѝ Христо Бакърджиев, който е неизменно до нея в Германия по време на лечението ѝ.

„За мое съжаление хората, които ни бяха доста близки през годините, не се отзоваха на молбата ни за помощ. Аз виждам всеки човек, който е дал и левче за Сашка, защото застава с името си, оплака се мъжът на фолкзвездата.

"На 29 ноември Сашка преживя основната 12-часова операция и с Божията помощ прескочи трапа. Сега започва възстановяването, което според директора на най-известната баварска болница ще трябва да отнеме 3-4 месеца до 1-2 години в зависимост от организма и защитните сили, както от терапията", разказва Христо Бакърджиев.

„Не може от раз всичко да приключи. Освен това се боим да не се получат възпаления“, казва още Бакърджиев. Той по цял ден стоял при Васева, която била доста отслабнала и нямала никакви сили. Междувременно не спирал да прави опити да осигурява още средства за скъпото ѝ лечение, което не било по джоба им. Съпругът на певицата изрази и благодарността си към журналистката Петя Дикова, която единствена от известните личности в родния хайлайф превела сума по сметката с дарения за Сашка.

 

Коментари (4)

Смил

Смил

04.12.2021 | 00:06

Ами продайте двореца в Ресилово и ще имате . Години наред демонстрирахте милионерски начин на живот, а сега. Сашка дано да се оправи, но по кротко към хората.

Отговори
5 2
ДО МЪЖА НА ВАСКА

ДО МЪЖА НА ВАСКА

03.12.2021 | 19:49

ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО НЯМА ЛИ КАКВО ДА ПРОДАДЕ, ТАКА ПРАВЯТ РАЗУМНИТЕ ХОРА В БЕДА. А НИ ЗАНИМАТЕЛНИ СЪС ПРОСИЯ ОТ ХОРАТА.

Отговори
10 8
тоя

тоя

03.12.2021 | 23:56

не е от тия .

Отговори
3 0
Скорошно

Скорошно

02.12.2021 | 17:29

Възстановяване!

Отговори
25 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?