49

Кой плете интриги в "Стани богат"? Билалов напуснал сам, Ники Кънчев напирал за стола му

Досегашният титуляр Михаил Билалов напусна по свое желание продукцията на bTV още на 30 октомври, когато записа последното си предаване.

Билалов е твърде ангажиран с театралните си и кинопроекти през новата година, както обяви в ефира на БНТ, и изглежда няма време за играта, чийто рейтинг хвръкна до небесата с неговото присъствие. Предстои му и двумесечно турне в САЩ и Канада с хитовия моноспектакъл „Бум-бум“.

Междувременно в жълти издания се появи дезинформация, че Билалов е уволнен от „Стани богат“. Източници от bTV намекнаха, че интригата е инсинуирана от Ники Кънчев, който сега сяда в стола на Билалов.

Кънчев от години води битка с конкурента си, като опита да направи предаване на гърба на „Стани богат“ в Нова телевизия, но се провали заради ниска гледаемост, пише pik.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Заратустра

Заратустра

11.01.2024 | 15:08

Мишо усети, че стана отегчителен за телевизионната публика. А повтарянето на вехти записи засили нежеланото впечатление. Защо да не отстъпи екрана на Ники Кънчев след като всичко е тръгнало на...?

Отговори
0 3
......па

......па

11.01.2024 | 12:34

Ники Кънчев отдавна не е за екран с визията си на квартален пияндурник.Всяко нещо с възрастта си.Но като Босфор тв.толкова.Това говори достатъчно и за самото и ръководство.Игнорирам.

Отговори
4 2
Който

Който

10.01.2024 | 11:15

И да води това шоу вече стана скучно . Никой не може да докопа голямите пари . И като да миски и коментира въпроса ако знаеш отговаряй веднага .

Отговори
6 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?