49

Кой плете интриги в "Капките? Фънки разкри истината за бойкота на купона

Култовото шоу за имитации приключи, а купонът за края му предизвика сериозни полемики за сърдити участници заради липсата им на партито. Колоритният член на журито Димитър Ковачев - Фънки проговори по темата и разкри каква е истината и дали самият той е празнувал с екипа.

"Липсва ми купонът на шоуто. То ме зареждаше постоянно.",  призна Фънки за "България днес" . След финала на "Като две капки вода" шоуменът не е имал и минута "пауза". Веднага е натиснал педала в буквалния смисъл на думата и са отпрашили със Стенли на концерти в Бургас и Варна. Музикантът опроверга интригата, че той и негови колеги от журито са бойкотирали партито след края на шоуто.

"Истината е, че аз бях на партито. То беше феерично, с много хубави танцуващи жени. Не можах обаче да остана за по-дълго, защото рано сутринта трябваше да пътувам за Пловдив", каза шоуменът.

"Никой не е бойкотирал купона. Пълна глупост! Да се чуди и мае човек", възмущава се Фънки.

Според него като цяло купонът на шоуто е бил и зад сцената, и на сцената. "Така че се получаваше едно непрекъснато ха-ха-хи-хи", обобщи веселбата, наречена тв шоу по български, Фънки.

Музикантът обаче разделя веселяшкото от професионално артистичното, което са показали почти всички участници в "Капките". "Много се стараха! Сано ми направи много добро впечатление. Алисия също, бях супер изненадан от нея. И най-вече от Моньо. Изобщо не очаквах от този човек такова изпълнение! Дарин също много добре се представяше", коментира за вестника музикалният продуцент.

"Всички бяха прегърнали идеята. И го нямаше усещането на "бай булгар" - карай, я му...", допълни Фънки.

Той е напълно съгласен, че в някои моменти членовете на журито са били дори по-забавни от участниците на сцената, но намира обяснение и за този феномен. "Важното е народът да се забавлява", смята музикантът.

За да продължи шоуто и след "Капките", той "зарежда батериите" с театър - обикаля страната с пиесата на Елин Рахнев "Веселата карета", в която е пълно със звезди - Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Димитър Баненкин, Николета...

"Ето, така и аз съм на сцената", каза шоуменът. За пръв път обаче Фънки довери, че е затрупан с ангажименти и затова засега няма да бърза с реализацията на ново тв шоу - негова идея от над година. "Не мога да седя на пет стола, дори и да искам", призна музикантът.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Фъшки

Фъшки

22.05.2022 | 22:34

Откога пък тоя стана шоумен

Отговори
7 2

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?