49

Кой обра милионите? Меган Маркъл с пръст в уста, кралицата я остави без наследство

Едва двайсетина дни след кончината на кралицата излязоха любопитни подробности, свързани със завещанието ѝ. Оказва се, че Кейт Мидълтън е била нещо много повече от обикновена снаха. По всичко личи, че Елизабет е държала много на нея. Затова и е счела за нужно да ѝ завещае голяма част от бижутата си. И удобно да забрави за Меган Маркъл.

Според последната информация в публичното пространство, преди да почине, любимата кралица на Великобритания е направила последни промени в завещанието си. Именно съпругата на принц Уилям е големият печеливш от подобен ход, защото наследява ценности на стойност повече от 110 милиона долара.

Личната колекция на Елизабет безспорно е феноменална. 300 бижута с ярка сантиментална стойност вече са отредени именно за Кейт. И ако любимата снаха в семейството винаги е изпълнявала съвестно задълженията си, то черната овца – Меган Маркъл – е тотално отсвирена от предсмъртната повеля. За ужас на наперената херцогиня, тя няма да получи нищо ценно, а просто ще обере остатъците от пищната колекция – колкото да не е без хич. Така звучният шамар в лицето на пишман снахата дълго време ще отеква в луксозния ѝ американски дом, пише Kliuki.net.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Не може да бъде

Не може да бъде

30.09.2022 | 13:09

Горката, да я ожалиш ! А нас какво ни засяга това, бе ?

Отговори
1 0
Феййр

Феййр

29.09.2022 | 09:57

Тая мегън черна сган. Никой не я понася. Нека й е. Никога няма да я приемат Англичаните в това Кралско семейство! Тя си е само да си седи в тъпата америка

Отговори
5 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?