71

Кой ли я обиди? Венета Райкова бясна, сама ще си издава булевардните романи


След операцията, която претърпя вчера, Венета Райкова седна да нищи професионалните си несгоди, пише hotnews.bg.


Бившата водеща и настояща писателка на булевардни романи е останала без издателство, като решението е взела преди броени дни. "На 20 януари взех важно професионално решение - прекратих отношенията си с издателството, което издаваше книгите ми. Писмено съм ги уведомила, че нямат право да продават и разпространяват книгите ми. Затова книгите ми ще започват да се изтеглят от книжарниците и ще липсват за месец-два!", оповести Райкова във Фейсбук.


Веднага след като се възстанови от операцията тя ще предприеме нови срещи в търсенето на нов издател, като не изключва варианта да направи свое собствено издателство. "Не бързайте да обогатявате колекциите си от мои книги, защото след 12 дни ще свалят конците от операцията на коляното ми и ще започна срещи с други издателства, или ще основа мое собствено издателство. И познатите ви мои книги, но с нови корици и редакции отново ще бъдат по книжарниците, заедно с новите ми книги", разясни още блондинката.


В началото на седмицата Райкова беше оперирана заради скъсан заден рог на менискус, вследствие на което е образувала киста. „Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило. Може да се получи от всичко. При мен болката е от една година. В началото не си обърнах внимание, защото се появяваше и изчезваше", обясни Вени, като подчерта че първоначално са й направили грешна диагноза, въпреки че е посещавала частна болница.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Иван

Иван

27.01.2023 | 07:34

Може за сложи снимка като бебе голямата Писателка! За какво пише кой ще я издържа

Отговори
0 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?