Следвайте ни

Кой и защо нападна Роналдо и Меси

viber icon

Спортистите като цяло има много голямо влияние върху хората и спортните марки знаят много това. Ето защо колкото по-известен и добър спортист си, толкова по-желан ще бъдеш за рекламно лице.

Но ролята на спортистите не е само да играят и продават. Точно на това мнение е Меган Рапино, която е от хората, които не се страхуват да говорят открито за всичко - особено за наболели теми.

Пред France Football носителката на Златната топка за тази година казва, че има нужда от помощта на футболисти като Кристиано Роналдо, Лионел Меси и Златан Ибрахимович, за да се премахнат много проблеми като расизма и сексизма.

Рапино смята, че те, както и останалите големи звезди в мъжкия футбол, не показват никаква ангажираност към тези проблеми. Според нея, причината за бездействието им е, че се страхуват да не загубят всичко, което са постигнали. Смята, разбира се, че това мислене е много грешно, защото никой не може да задраска от историята постиженията на Меси или Роналдо, само защото са срещу расизма, пише Business Insider.

Роналдо вече е изразявал мнението си в социалните мрежи, че хората се нуждаят от образование по теми като расизма, но очевидно за Меган Рапино това не е достатъчно. 

lifestyle.bg

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?