49

Кой е тайният баджанак на Нойзи? Игнатова свалила бизнесмен, близък до Бойко Борисов

Русокосата фурия Мария Игнатова отново ще бъде на екран от септември. С Ненчо Балабанов ще са водещи на най-новия му музикален формат в ефира на „Звездите в нас“, който ще стартира по Нова телевизия, пише Галерия.

Така Мария, която след раздялата й с Димитър Рачков не се беше появявала в тв ефир, сега отново ще пръска чар и сексапил от екрана. В последните 2 години тя се отдаде на любовта, омъжи се и се време във вярност на културния антрополог и публицист Ивайло Нойзи – Цветков, като станаха една от най-обсъжданите светски двойки.

Днес тя отново е щастлива след куп любовни драми. Разочарованията й от мъжете обаче започват още, когато е по-млада. Когато е ученичка, баща й напуска семейното гнездо заради друга жена и това оказва тежка травма на момичето. Мария никога няма да забрави най-тъжното лято в живота си. Тя, брат й Павел и баща й са на море – върнали са се от Либия, където майка им работи като инженер-химик. Вечертя пруд бунгалото, в което почиват, родителят събира смелост и им казва в прав текст, че повече няма да е до тях. Решена да се махне от трудния си живот в България, тя заминава на 16 години за Америка.

После се мести в Холандия, за да се върне у нас с идеята да гради тв кариера. Първите й опити са доста слаби, никой не забелязва сексапилната блондинка. Но съдбата застава на нейна страна и тя среща бизнесмена Александър Сталийски – партньора на карти на бившия премиер Бойко Борисов и негов доверен човек, и тогава настъпва звездният й час.

Той е богат, с много връзки и след като аферата им започва, тя получава неочакван подарък – телевизионно време в БНТ като водеща на „Втори тото шанс“. След като манекенката Вили Сечкова успява а й отнеме гаджето и да се омъжи за него, Мария не страда много. Идва ред на друг известен мачо – собственика на чалготеки Петко Димитров, с когото имат бурна любов и общо дете.

Синът им Виктор е вече 15-годишен. Приказката обаче свършва дотук.

Петко е категоричен, че мястото на Мария е у дома, само че нейните планове за кариера в телевизията са само в началото си.

С дете на ръце и солидна издръжка, чаровницата отива да търси работа в спортен сайт, където съвсем естествено се влюбва в неговия собственик и то от пръв поглед – Стилян Шишков.

Ненадейно идва предложение да се пробва за водеща на „Господари на ефира“, където се запознава с Димитър Рачков. Разбира се, тя усеща, че това е нейният човек и дори е убедена, че иска да прекара живота си с него. Следват 10 години, в които двойката е на върха на популярността, но се разделят.

Любовта на живота й обаче е журналистът Ивайло-Нойзи Цветков. Така поне Мария казва, малко преди двамата да се оженят миналото лято.      

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Това не е ли ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ?

Това не е ли ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ?

31.08.2022 | 22:33

"Той е богат, с много връзки и след като аферата им започва, тя получава неочакван подарък – телевизионно време в БНТ като водеща на „Втори тото шанс“."

Отговори
3 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

31.08.2022 | 12:54

ЗЛАТОТЪРСАЧКА и к у р т и з а н к а

Отговори
12 0
Остаряла шаврантия

Остаряла шаврантия

31.08.2022 | 12:48

Че тя тая, с кой ли не е спала, че да ни тормози по телевизията. Няма ли кой да й каже, че става за това.

Отговори
16 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?