71

Кой е пребил Диана Димитрова? Юлиан Вергов проговори след твърденията ВИДЕО

Постът на Диана Димитрова отпреди няколко дни, в който тя разкрива, че е била жертва на побой на снимачната площадка, провокира редица версии, една от които, че насилието е дело на колегата й Юлиан Вергов. 

До този момент актьорът не беше коментирал по никакъв начин ситуацията. Във вчерашното издание на "На кафе" обаче, се появи, а това, което коментира изуми всички.

Странно защо Вергов бе попитан единствено за предстоящото му участие в спектакъла "С гръб към залеза" и нито дума по темата за случилото се с Диана Димитрова, с която си партнираха в сериала "Откраднат живот".

На въпрос какъв е неговият герой, Вергов отвръща така: "Героят е Арман - шеф в ресторант със звезда "Мишлен". Влюбен е в асистентката си и благоговеещ пред световноизвестен пианист. Когато гледах Стефан Вълдобрев в същия спектакъл, се смях много. Той е много специфичен актьор, ако мога да не го изложа, ще съм щастлив."


И добави: "За любовни отношения шеф и подчинен нямам представа, не съм изпадал в подобна ситуация, Слава Богу, но пък може и да е за добро. От любовта може да се родят невероятни идеи, които да послужат в съответното ведомство, в което работят. За притеснението - всеки човек има такива моменти, всеки има комплекси, аз не правя изключения", заяви той, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Гостенка

Гостенка

05.12.2022 | 12:53

Виждам мненията надолу, как жена се биела да си знае мястото. Това може и да важи, за бедни, необразовани и социално слаби, в зависимо положение жени, но защо не се пробваш на мен? Изкарвам повече от теб и съм по-голям директор! Да говорим сериозно, най-грозното и отблъскващо нещо е да стигаш до бой, да си изпуснеш чак така нервите, наместо да се обясниш с думи. Така се държат само примати. Ако някой е имал джиджи-бижджи с тази актриса, а после е съжалявал, че може да се разчуе (винаги има кой да ви види), да е мислил предварително, не да си го изкарва на нея. Така или иначе ще се разбере, винаги. Трябва да ти безпомощен и жалък, за да биеш жени.

Отговори
2 0
Габи

Габи

05.12.2022 | 09:13

Говоря от името на малтретирана жена. Защо на тази личност това и се случва не за първи път?Защо не каза дали и с какво е ппедизвикала това поведение на бияча?Истина ли е, че се е опитвала да манипулира семейството му?В интервюто по БТВ видяхме една неадекватна дама ,която явно търси внимание и нещо друго.Защо въобще не беше повдигнат въпроса и не беше даден отговор какви са били отношенията и с насилника?

Отговори
0 2
Жена?

Жена?

05.12.2022 | 12:44

Една жена не би написала този коментар ;)

Отговори
3 0
клюкар

клюкар

03.12.2022 | 22:42

В новия Уикенд казват на първа страница, че уж бил той ...

Отговори
2 1
Калин Терзийски

Калин Терзийски

03.12.2022 | 20:43

Жената не я слуша главата.

Отговори
7 7
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

03.12.2022 | 11:30

вергов не се предавай .....заради децата си правя чудеса... а и от къде на къде някаква си която не ти е вече интересна ще те заробва ....коя е тя и от къде на къде ще се гаври и бъзика пред колеги....за разлика от нея ти си фактор а тя случайната гражданка....ами да си мери на гъ.за дали ще й мине костилката от маслини и чак тогава да ги яде....

Отговори
6 10
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

03.12.2022 | 11:28

моята баба казваше :на дървото листата без вятър не се клатят!..... така че тая мома видно си е изпросила ама ептен по заслуги макиажа! културния човек- човек с достойнство търси начини да не се афишира! ами като не си с всичкия си не се захващай......нито един не каза че вергов е виновен по едно неписано лицемерно правило всеки казва жена не се бие но не че е виновен .... мореее бие се и то къкто си требе един път та да си знае местото....като неще да я бъхтят си търси друг път.....то се запънало като магарица на лед.... ами бате ти вергов си е олабвал жилата ...тя се вкопчила бий ме обичам те.... а сега лапай муй..... заставам зад вергов! ако аз бях на неговото място сигурно щях да изтърпявам вече някъде наказание - а на теббе щяха да ти правят панахиди!!!! децата са свещенно нещо! май вече няма работа момата и търси спонсори чрез измислени сексуални тъпотии .... само че тука са балканите не са ти мякащите пед.али в холивуд и ти не си холивудска звездна даже си гълтай вече дипломата.... ставай консултант продавач некъде докато си още млада ..

Отговори
8 13

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?