Следвайте ни

Кой е най-щастливият месец за всяка зодия

viber icon

Всеки има както добри, така и лоши дни в живота си. Но астрологията дава отговор на въпроса кой е най-благоприятният месец в годината за всеки знак, пише Struma.bg.

Овен Краят на есента е най-благоприятното време за Овена. През ноември самореализацията и решаването на важни въпроси се случват с лекота за този знак. През този период Овенът може да предприеме дори най-налудничавите на пръв поглед действия и те ще доведат до успех. Периодът е подходящ и за ново начало. Телец Април е най-благоприятният месец за Телеца. Това е периодът на обновяване, което ще се отрази положително на емоциите на този знак. Комуникацията през този месец протича гладко и без проблеми. В личните отношения всичко се развива положително. По това време Телецът несъмнено ще пожъне успех във всяко начинание.

Близнаци Най-благоприятният период за Близнаците е средата на зимата. Януари е период за изчистване на личностните разногласия, който носи желаната увереност. Това е идеалният момент Близнаците да сбъднат най-съкровените си желания.

Рак Октомври е най-успешният месец за решаване на важни въпроси, касаещи представителите на зодия Рак. Връзка, започната през този месец, обещава щастие и радост в живота на Раците.

Лъв Юли е най-успешният месец за Лъва. Периодът е подходящ за саморазвитие и самоусъвършенстване. Всички нови умения, усвоени в този момент, ще са от полза в живота.

Дева Февруари е идеалният месец за постигане на поставените цели. Последният зимен месец е период, в който Девите мислят прагматично и рационално. Моментът е подходящ за смяна на работата.

Везни През декември Везните има възможността да решат важни въпроси, тъй като те се мобилизират най-много през този период. Моментът е подходящ за сключване на щастлив брак.

Скорпион Вашият личен месец е август. Чудесно време за пътуване и релакс. Краят на лятото е подходящ момент за укрепване на връзката или за откриване на сродната душа.

Стрелец През юни Стрелците имат възможност да поемат контрола над съдбата си. През този период късметът ги следва неотлъчно.

КозирогСептември е най-благоприятният месеца за Козирога. Началото на есента винаги оказва положителен ефект върху кариерата и личния живот на този знак.

Водолей Хората от този знак се чувстват перфектно през първия месец на пролетта. С отминаването на зимата си отиват и проблемите им.

Риби Май е най-успешният месец за Рибите. През този период те имат възможността да покажат лидерските си качества. Звездите са на тяхна страна и Рибите могат спокойно да започнат да преследват мечтите си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?