Следвайте ни

Кой ангел закриля всяка зодия

viber icon

ОВЕН Ангелът Баракиел се грижи за успеха на Овена. Той му дарява силен заряд от жизнена енергия, която помага лесно да се справи с всичко, привлича приятели и превръща Овните в оптимисти.

ТЕЛЕЦ Вашият ангел е Аматиел – покровител на новите начинания и промени в живота. Той ще изпълни душата ви със светла надежда, ще ви помогне ясно да видите истинския път и да разберете какво трябва да свършите тук и сега.

БЛИЗНАЦИ Близнаците се управляват от Бахрам – ангел на победата. Бахрам ще ви помогне да преодолеете препятствията и да се справите с всякакви задължения. С негова помощ всички изпитания ще са по силите ви.

РАК Ангелът Дина настойчиво подтиква Раците към придобиване на нови знания. Мъдростта ще дойде не тогава, когато престанете да задавате въпроси, а тогава, когато започнете да питате. Само мъдрият е способен да достигне висоти във всяка сфера от живота.

ЛЪВ Лъвовете се управляват от божествения ангел Аквариел. Обръщайте се към него за помощ, когато се стремите към духовно развитие и дълбоко разбиране на заобикалящия ви свят.

ДЕВА Кадмиел – ангелът на съдбата, винаги е готов да ви помогне да изберете верния път. Обръщайки се към него с молитва, внимателно се вслушвайте в това, което ви подсказва вашата интуиция. Именно чрез нея ангелът на Зодиака направлява Девите.

ВЕЗНИ Ангелът Барчиел дава на Везните вътрешна сила и състрадание, които са нужни, за да помагат на другите. Ако желаете да промените живота на тези, които се намират редом с вас и са ви скъпи, обърнете се към Барчиел. 

СКОРПИОН Този знак се управлява от Габриел – един от най-силните ангели. Габриел помага да се осъществят кардинални промени в живота и създава благоприятни условия за големи начинания. Определете главната си цел, непрестанно се молете на Габриел и скоро ще видите как мечтите ви започват да се сбъдват.

СТРЕЛЕЦ Сариел е духовното създание, определено от Небесния отец с цел да насочва и подпомага на хората, родени под знака на Стрелеца. Той ще ги възпира, когато се впуснат да вършат неща, които биха им донесли разочарование.

КОЗИРОГ  Ангелът Камбиел покровителства Козирозите във всички нови, необичайни и екзотични начинания.

ВОДОЛЕЙ  Ангелът Катетел дарява „децата“ на Водолея с единение със заобикалящия ги свят, с природата, благославя просвещението и дълбокото проникване в същността на нещата.

РИБИ Рибите се управляват от ангела Егалмиел, определящ тяхната сексуална привлекателност. С негова помощ те се чувстват по-уверени в силата на своето очарование, което ги води до успех в любовта и в делата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?