49

Кой, ако не тя? Мисис България избра Мисис Барселона

Мисис България Манита Вартан избра новата Мисис Барселона Олга Саватеева. Това се случи в известен хотел в каталунската столица. Родната кралица на красотата бе част от журито на престижния конкурс. 

Поканата за Барселона дошла от организаторката на конкурса Таис Ариас. Журито бе международно, включващо модни критици, дипломати, Мисис Перу и Мисис Испания и доктори по естетична хирургия. 

Програмата на Манита преди конкурса била много натоварена. Тя дала две пресконференции, като любезните домакини я представили на брега на Средиземно море в едно от най-луксозните заведения на Коста Дорада. Обиколката за Вартан продължила с тур из града на следващия ден. 

В Каталуния много обичат българите и това е заради звездата на българския футбол Христо Стоичков. Той е бог за тях, заяви за вестник "Марица" Вартан. 

През следващите месеци тя ще бъде жури в Гърция - на "Мис Егейско море". Тежкият <210> график ще продължи във Варшава, където отново ще журира. През есента Манита ще участва на "Мисис Вселена" в Дубай, където ще представи страната ни.

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?