1553

Кошмари от миналото връхлитат две зодии, Водолеят е на върха

Късмет през цялата седмица с нашия хороскоп!

 

 

ОВЕН

Първата половина на деня е идеална за среща със стари приятели и прекарване на време с тези, които са ви скъпи. Ще имате възможност да поговорите за нещо интересно и важно. Ще останете приятно изненадани от това колко добре ще сте разбрани. Възможни са неочаквани подаръци или романтични изненади. 

ТЕЛЕЦ

Ако сте планирали много дейности, започнете да изпълнявате плана си от сутринта. Особено успешна ще бъде първата половина на деня, която е подходяща за сериозни дела и важни срещи. Пътуванията ще се увенчават с успех, независимо колко далеч трябва да отидете. 

БЛИЗНАЦИ

Струва си да покажете решителност и постоянство. Именно благодарение на тези качества днес ще постигнете това, към което се стремите. Ще бъде лесно да учите, бързо ще запомняте всичко, което може да ви бъде от полза. Наблюдението и вниманието към детайла ще ви позволят да избегнете грешки. 

РАК

Опитайте се да мислите позитивно и да търсите причини да сте щастливи. Как ще се развие този ден до голяма степен ще зависи от това дали ще гледате оптимистично на нещата. Роднини могат да помогнат затова. Общуването с тях ще ви зарадва. Денят е подходящ за решаване на въпроси, свързани с пари. 

ЛЪВ

Началото на деня може да бъде объркващо и неприятно изненадващо. Възможно е да възникнат неочаквани събития, заради които ще трябва да промените плановете си, да отложите някои неща и да направите други. Няма нужда от паника - бързо ще се ориентирате и ще разберете как да действате. 

ДЕВА

Започнете деня с хубави неща. Ще имате време да приключите с всичко, ако не си го губите. Няма да са необходими много усилия, за да се справите с това, което преди ви е изглеждало трудно. Някои от вас ще имат възможност да научат нещо полезно, от което скоро ще се възползват. 

ВЕЗНИ

Денят може да бъде доста изтощителен. Склонни сте да надценявате силите си и да поемате няколко неща наведнъж, без да сте мислили дали може да ги доведете докрай. Обстоятелствата не винаги ще се развиват точно така, както бихте искали. Вечерта обещава необичайни срещи и запознанства.

СКОРПИОН

Този ден ще донесе добри идеи и ще отвори възможности, които не бива да пропускате. Той е идеален за поемане на инициатива в бизнеса, личните отношения или творчеството. Ако имате нужда от помощници, лесно ще ги намерите. Не е изключено началото на романтична история. 

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да гледате на нещата реалистично. Този ден ще се развие добре, ако не очаквате твърде много от него. Сутринта е идеалното време за започване на нещо ново. Роднините с готовност ще ви помогнат и ще подкрепят вашите идеи. По-късно ще дойде време за семейни събития.

КОЗИРОГ

Не се вкопчвайте в дреболии и се опитайте да не се тревожите за недоразумения или неочаквани трудности. Всичко ще се нареди добре, ако останете оптимисти и действате, макар и рисковано. Денят е подходящ за дребни покупки. Не е изключено и получаване на подаръци. 

ВОДОЛЕЙ

Много продуктивен ден. Подходящ е за довършване на започнати неща и за захващане с нещо ново. Не губете време с маловажни неща. Познати ще са готови да помогнат при решаването на най-важните въпроси. Те ще споделят страхотни новини или ще предложат нещо вълнуващо. 

РИБИ

В началото на деня е добре да се вслушвате внимателно в интуицията си. Благодарение на нея ще намерите отговорите, за които сте мислили дълго време и ще решите как да продължите. Обстоятелствата не винаги ще се развиват както искате, но благодарение на вашата изобретателност ще постигнете целта си. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?