46

Кошмарът на Венелин се повтаря: Върви ли хубавата Маданска по стъпките на Гена Трайкова

До най-съкровеното желание на всяка жена надали ще се стигне, шушукат из нета

Безоблачното щастие на Николета Маданска и Венелин Петков май далеч не е каквото изглежда. Вместо да се радва, че е създал семейство с 12 години по-младата от него Ники, която му и роди две деца, журналистът отказва категорично да се венчае за нея. Той открай време е против брака и се говори, че това е една от причините дългогодишната му любов с Гена Трайкова да приключи.

Петков е вече на 50 г. и използвал това като още един от аргументите да не се ожени. Той смятал, че на тези години не е удачно човек да сключва брак и да вдига сватба.

Николета обаче все още е само на 38 г. и много искала да се види като булка. Уви, ако някога й се случи, то няма да е с бащата на децата й, пишат от kliuki.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Брейййй

Брейййй

21.10.2022 | 19:52

Един подпис не означава, че не си гледа децата и задълженията!! Аре стига и вие ?!! Колко с подписи познавам, а киснат в кръчмата пред блока всяка вечер и жените им изнемогват с домакинство и деца ! Всяка вечер ги гледам едни и същи, ама иначе са официално подписали брак ! Така че, моля, моля......

Отговори
30 4
Ани Димитрова

Ани Димитрова

21.10.2022 | 16:25

Има да чака да получи добра работа и благословение от Бог, но който не оценява християнските ценности и не почита Божиите закони няма работа и благословение, а мъка, неодобрение и разруха. Той не почита дори майката на децата си, тази която му гледа децата, готви му пере го, какъв според вас е този...жалък страхливец...

Отговори
20 20
Офф

Офф

21.10.2022 | 14:39

Щото днешните не са мъже а мухльовци

Отговори
29 6
Тъпа’к

Тъпа’к

21.10.2022 | 13:27

И комплексар.Защо не си поема законовите задължения към тази жена,дарила го с две деца?!

Отговори
38 7

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?