Следвайте ни

Кошмарът COVID-19: Заразените Ирина и Иван по спешност в болница

viber icon

Ирина Тенчева, съпругата на продуцента Иван, разказа за кошмара от коронавируса, който и двамата са преживели. За съжаление, след заразяването им, е станало ясно, че настъпват усложнения и се е наложило болнично лечение. 

Ето какво разкрива журналистката и тв.-водеща на стената си във Фейсбук:

"Благодаря за загрижеността на всички приятели, близки и онлайн познати, които са мислили за нас през изминалите дни, но на които нямаше как да отговоря. 

За жалост влязохме в статистиката на усложненията от ковид след 7 ден от теста. Не ни помогна нито огромното ми желание да премина през вируса с повече оптимизъм и холистични подходи, нито типично мъжкото решение на Иван да го неглижира.

Помогнаха ни ЛЕКАРИТЕ и екипите им, за които когато събера мислите си ще споделя повече, защото заслужават най-много доверие и благодарност!

Наложи се спешно болнично лечение.

Наложиха се решения и избори, пред които всеки ден се изправят десетки семейства с деца под карантина, които няма кой да гледа докато докторите спасяват теб.

Научих истории с фатален край за единия от родителите, поставени в сходна ситуация.
Научих какво великолепно поколение млади лекари ще поемат грижите за хората в България и колко важно е да бъдат задържани тук!

Потвърдих убеждението си от първо лице, че ковид не е “грипче”, а абсолютно непредвидимо “влакче” ( понякога на ужасите), с чийто маршрут никой лекар и пациент не разполага.

Чувствам се променена от боледуването... и колкото и голям фен да съм на идеята за живия постоянно променящ ни живот ... надявам се точно тази Ирина, която съм днес да не остане задълго...

Надявам се скоро да изчистим вируса от телата си. Последиците върху здравето и физическият ни тонус тепърва ще заличаваме с времето и с допълнителна здравна грижа и режим.

Занижените нива на ентусиазъм, оптимизъм и радост от нормалния ни живот - към тяхното възстановяване пътят също няма да е кратък и се надявам именно в тази посока да бъда полезна на приятелите, с които споделяме това виртуално пространство тук.

Толкова бързо “обръщане на мисловния хастар” - не съм очаквала... Ще пиша подробно, обещавам, защото се оказва, че много хора неглижират точно този момент - с намирането на себе си “преди вируса”.

(Това, че намерих смисъл и го направих сега е добър знак.)

Благодарност и обич за вас.

П.п. И все пак, вирусът не заслужава корона! Короната е за всички от другата страна!".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мария Кулинова

Мария Кулинова

09.04.2021 | 23:59

Търсете Бог,нека той Ви помогне и се оправите бързо!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?