2374

Кошмар застигна водещата Деси Стоянова в ефир, Сашо Кадиев не трепна

В последния работен ден на годината Сашо Кадиев остана сам в студиото на „Преди обед”. Както изясни самия той, причината е заболяване на колежката му Деси Стоянова. Какво точно ѝ има на водещата не е съвсем ясно, но резултатът са ужасни пристъпи на кашлица. Спазмите в гърлото на Деси Стоянова са факт още от предния ден.

Жестоката кашлица я застигна в ефир. Тя напрегна целия си професионализъм, за да не се чува кашлянето ѝ в ефир, но така и не успя. В един момент даже положението стана толкова непоносимо, че Деси стана излезе от ефир още докато гостите ѝ говореха. Кашлицата ѝ беше толкова силна, че продължи и да се чува и извън кадър.

За летящия на крилете на любовта Сашо Кадиев, който ден преди това обяви годежа си, не беше чак толкова трудно да води сам предаването. Като за края на годината, то включваше някои от най-интересните теми и гости на „Преди обед” за отминаващата година. Разбира се, Кадиев не пропусна да пожелае бързо оздравяване на любимата си колежка, ако не в рамкети на един ден, то поне за посрещането на Нова година.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Можем

Можем

31.12.2022 | 18:27

И без подробности какво става в това шоу за безработни лелки и бабички . Който гледа тази скука знае какво става , в предаването и какви ги вършат тези двамата .

Отговори
3 0
Тв критик

Тв критик

31.12.2022 | 07:55

Офффф аман от тези двамата .

Отговори
4 0
Доктор

Доктор

31.12.2022 | 07:54

Ковид или много цигари.

Отговори
4 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?