Следвайте ни

Кошмар в театъра! Геро е съсипан, понесе голям удар

viber icon

Тежки дни настъпиха за известния актьор Герасим Георгиев-Геро. Актьорът, който е без работа от осми март, е на път да се разори, след като бяха затворени всички закрити сцени.

Русенецът, който по принцип се издържа само благодарение на таланта си, след въвеждането на извънредното положение се оказа с драстично намалени доходи. Още повече, че заради забраната за събиране на хора секнаха и частните партита и фирмените тържества, които допълваха бюджета му, пише flagman.bg.

Така в един момент Геро се оказа само на скромна заплата от театъра и редки участия в “Господарите на уеба”. Символичните суми по никакъв начин не могат да посрещнат нуждите на семейството. Затова в момента всички разчитат на заплатата на съпругата на Геро, която е спортен репортер в малка телевизия. Герасим се надява театрите да бъдат отворени съвсем скоро, за да се върне към предишния начин на живот и най-вече да може да обслужва кредитите си.

Русенецът все пак успя да разсрочи ипотеката на апартамента, както и лизинга на колата си. В неговото положение са много други актьори, но малцина успяха да преглътнат гордостта си и да споделят, че се справят много трудно, пише Галерия. Един от тях беше Ованес Торосян, който чистосърдечно призна, че със съпругата му, също актриса, едва свързват двата края. Той дори не е на щат в никой театър и се наложило да взема заеми от приятели.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Пурко Курков

Пурко Курков

01.06.2020 | 00:07

Още един шкембелия, кандидат за отслабване...

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?