Кошмар в поп фолка! Азис на косъм от смъртта

Кралят на поп фолка Азис е пределно откровен в последно време. Ромският славей, както често го определят феновете му, не се поколеба и сподели в интервю пред Нова тв за неподозирани факти и трудни моменти в живота си.

Изпълнителят на "Мотел" призна не без самочувствие, че не вижда конкуренция в лекия жанр, защото "...в жанра, в който се изявявам, те правят съвсем съвсем различни неща. Аз дори не знам да съм голям, аз просто съм с най-многото гледания".

И факт - костинбродският славей може да се похвали със значителен брой превъртания на видеата към песните си в YouTube - песента му "Хабиби" от 2015-та има над 87 милиона!

Колкото до личния си свят, Азис е пределно искрен и за най-скъпото си същество - своята дъщеричка.

"Дъщеря ми в момента е с майка си – ходят на плуване, на гимнастика, на балет, всякакви неща, които могат да те изградят като личност и характер", разказа той и допълни, че Рая вече е в пубертета и липсват "лигавщини и глезотии".

Но е брутално искрен и за самия себе си, признавайки - "...не съм добър човек. Не помня кое е последното добро което съм направил. Може би не съм правил добро."

Напоследък фолк идолът често се замисля за смисъла на живота, дали му се пее още дълго, както и какво би станало, ако не дай си Боже му се случи нещо фатално.

"Замислям се докога ще ми се работи, докога ще ми се пее, какво ще се случи с детето, накъде ще тръгне... Много ме е страх някой да не умре от нас, та дори и аз, защото не знам какво ще правят без мен.

Не ме е страх от смъртта, от болката от нищо, просто не ми се умира. Бил съм близо до смъртта, при една операция изкарах акъла на докторите и тичаха по коридорите с една огромна машина като за сладолед... не знам каква беше.

И ме включиха в тази машина – тогава видях погледа на доктора, който ме погледна с едни черни очи и ми каза "За малко".

източник: show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Хуй

Хуй

08.07.2019 | 18:00

Много сте прости ве майка ви да еба

Отговори
14 8
Мангал

Мангал

08.07.2019 | 17:53

Да умира да гу еба у мангала долен

Отговори
9 18
Ася

Ася

08.07.2019 | 16:56

Поредната фалшива новина от най-мизерния сайт в България.Да Ви изсъхнат ръцете подли пикльовци.

Отговори
9 9
Чук чук

Чук чук

08.07.2019 | 16:35

Олеее ужас...всички са в шок....ами сега ако умре тоз мангал цяла България няма да може да спи 2-3 месеца...какво ще е без него....сигорно ще е някъв ад...няма да може да се живее...даже и половин европа ще е в шок и ужас...

Отговори
27 18

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?