Следвайте ни

Кошмар в Нова тв! Ева Веселинова се изложи брутално

Бившата репортерка в “Господари на ефира” Ева Веселинова се издъни жестоко. Втори сезон тя е част от т.н. панел в “На кафе” или иначе казано от групичката, която има мнение за всичко и всеки. Повечето зрители коментират в социалните мрежи, че панелът е копие на бабите, седящи по пейките пред панелните кооперации.

Тези дни в “На кафе” репортерка на предаването трябваше да представи журито на стартиращото утре шоу “Маскираният певец”. За да е интересно, сценарият е Гала и панелът да отгатват чрез жокери кои са четиримата, които ще се опитват да разберат кой пее зад костюма.

Първият е Ники Кънчев, който започна да дава жокери и за втория си колега. “Най-силният, който ще ви дам, е че в името му има 3G. Тоест с “Г” започват всичките му имена”, насърчи ги Кънчев. В този момент Ева Веселинова избухна с най-оптимистичната физиономия, че това е: “Ваня!”…. Става въпрос за футболиста Ваня Джеферович, който обаче няма в нито едно от имената си буквата “Г”.

Очаквано това предизвика бурен смях, на моменти от съжаление. Оказа се, че става въпрос за актьора Герасим Георгиев – Геро. Другите двама са Мария Илиева и Гала, която пазила тайна.

Това не е първата издънка на Ева в предаването. В миналото тя е била от момичетата, търсещи бърза слава и се явила на конкурс за плеймейтки. В “Господари на ефира” благодарение на монтажа и липсата на жив ефир успяваше да се прикрие, но в “На кафе” е хубаво понякога да стиска зъби, за да не се издава и да става повод за подигравки, съветват я зрители. Blitz.bg

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?