Следвайте ни

Кошмар в "Игри на волята"! Хвърчат линейки, какво се случва

viber icon

С опасен екшън на самия си старт започна най-екстремното риалити в родния тв ефир "Игри на волята".

По време на изпълнение на поредната задача Станислава от отбор Бойци пострада жестоко и все още не се знае какво точно е здравословното й състояние.

Линейки се разхвърчаха на терена на риалити формата, защото брюнетката си удари много лошо главата, както се вижда в анонса за днешния епизод. Наложи се дори да й бъде поставена кислородна маска.

Какво точно е състоянието на Станислава и какво направиха останалите участници след този инцидент, ще стане ясно още тази вечер в епизода на "Игри на волята"

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Биби

Биби

13.09.2021 | 04:55

Мълчат се по някакви физически, трудни, непосилни упражнения, повтарящи се от всички/зрителя също се измъчва да следи да минат всички/После коментари по между си, отношения кой какво казал, какво направил. И то това е.

Отговори
1 0
Баба Мария

Баба Мария

10.09.2021 | 15:51

Тез кречетала от ,,На кафе,,пак започнаха да грачат всички на веднъж,поне да се изчакваха един,други. Дъртата Деса,кога ще я махате,омръзна ми да гледам едни и същи мутри.

Отговори
7 0
Баба Мария

Баба Мария

10.09.2021 | 15:28

И о боже днес тъз Рая в преди обед беше облякла на дядо си шлифера,абе в тез телевизии огледала нямат ли да се видят преди да излязат на екран????

Отговори
1 0
Баба Мария

Баба Мария

10.09.2021 | 15:24

Всички предавания са о бок.И маскирания певец от глупаво по глупаво и водещите перверзници.

Отговори
1 1
Хасан

Хасан

10.09.2021 | 15:18

Едни игри измислили,да те е страх да ги гледаш,и всички досадни предавания започват,от години ги въртят едни и същи,отврат.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?