Следвайте ни

Кошмар в bTV! Тежък проблем съсипва бременната Николета Маданска

viber icon

Тежък проблем измъчва бременната Николета Маданска. Жената на Венелин Петков, която очаква първото му дете, постоянно носи червен конец на лявата китка.

 Тя си го вързала, когато разбрала, че ще става майка, защото се страхувала от зли очи. Сравнение със снимки и записи на водещата на спортните новини на Би Ти Ви показват, че преди бременността не е носела въпросния червен конец.

Говори се, че с наближаването на раждането тя все повече се притеснявала от лоши хора, уроки, негативни енергии, неблагоприятни астрологични прогнози и всички останали тревоги, които развалят живота на суеверните хора. Мъжът й се примирявал с надеждата, че всичко това се дължи на промяната в хормоните на бъдещата майка, пише Уикенд.

Коментари (4)

Атеисти

Атеисти

11.11.2020 | 09:57

Когато нямаш вяра в Бог, се занимаваш с глупости като врачки, баячки, куршуми и други дивотии защото си духовно пуст и се опитваш да "компенсираш" по някакъв начин липсите.

Отговори
8 3
Райчо

Райчо

11.11.2020 | 02:44

Няма нищо лошо в това . Виждал съм политици и влиятелни Хора да носят червен конец на ръката си . Нима е по-добре да се носят някакви китайски дрънкулки ? Не мога да възприема , някои хора как може да ги вълнуват такива дребни неща от Живота .

Отговори
5 4
Българин

Българин

10.11.2020 | 20:37

Страхотна новина.

Отговори
10 3
Роко

Роко

10.11.2020 | 15:32

Помакинята много страх я гони

Отговори
10 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?