Следвайте ни

Кошмар: Силвия Лулчева отключва коварно заболяване заради любовна мъка

viber icon

Голямата актриса Силвия Лулчева потресе с признание за страшна болест. Устата звезда от "Столичани в повече" отключва едно от най-опасните заболявания в следствие на любовна мъка.  

Къдравата актриса минава през Ада и никой не може да повярва, че такава жена като нея, може да стъпи на дъното и да си причини такова кошмарно нещо. 

Докато била студентка във ВИТИЗ Силвия въртяла изпепеляваща любов със свой колега. Той решил изненадващо да я напусне, а тя не успяла да го преживее и се разболяла от анорексия. 

"Имала съм периоди на  мрачна анорексия. Ако трябва сега да уча нещо, бих учила нещо непременно свързано с психология и с хранителни неврози. След любовно разочарование бях 38 кг на ръст 170 см", шокира с признанието си звездата от киното и театъра. 

Тя отказва да назове името на студентската си любов, което събуди подозрения, че е добре познат на всички ни. За него само казва, че вече не е между живите. "Както се казва в един моноспектакъл: Само един си позволи да ме напусне и той умря", споделя тя. 

След този тежък период от живота си, тя никога не е спазвала диети и обича да си похапва обилно. "Лакома съм. Мога да го взема от устата на детето си, без значение дали то ще остане гладно. Важно е аз да заситя сетивата си, но много трудно мога да си угодя. Ям за количество, защото не мога да достигна качество. Канадска борба - тялото те бута на една страна, а ти на другата и му казваш: спри да ядеш", допълва още тя, цитирана от show.blitz.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?