49

Корем и стрии след "Ергенът": Жегнаха Бонбонова за тази СНИМКА

Благовеста Бонбонова от "Ергенът" май няма намерение да лиши от присъствието си социалните мрежи. Нещо повече - става все по-гореща, за радост на мъжката половина от последователите си.

След скорошна снимка, публикувана в профила й, разбираме, че предизвикателната брюнетка има намерение да изкара лято в курорта "Свети Влас".

Поредният кадър на Бонбонова е само още едно потвърждение, че тя обожава да се показва, да акцентира върху тялото си, дори и на местата, където то съвсем не е съвършено. Завистници обаче не пропуснаха да я жегнат. "Имаш корем, дебела си", написаха те.

Припомняме, че преди седмици Бонбонова си снима стриите, за които в чат с последователите си разяснява, че не са нито в резултат от отслабване, нито от качване на килограми, а просто от растежа, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Тттт

Тттт

15.06.2022 | 12:44

До кога мислят още да го дъвчат това предаване "Ергенът"и участничките в него! На човек му писва ,колкото пъти отворя интернет те изтипосани там . Така ли няма други по важни неща много важно Бонбониера какво имала или някоя друга ! Видяхме ги що за стока са.

Отговори
2 0
Жената днес

Жената днес

12.06.2022 | 17:36

Аз само да питам, тя ще работи ли там или само ще отмаря? Може би и двете, а.. Някои си отживяха и.. още нещо, хаха

Отговори
8 0
Еогта

Еогта

12.06.2022 | 16:42

Това ми харесва .Много хубаво начало на коментарите правиш.

Отговори
6 0
При

При

12.06.2022 | 12:07

това на снимката го е "глътнала". Ама, така е бобрите имат кореми. Особено грозните като нея.

Отговори
6 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?