49

Коя водеща на NOVA ще я замести? Говори бременната Марина Цекова СНИМКА

Марина Цекова вчера обяви радостната новина, че скоро ще става майка за втори път, но за съжаление на зрителите, оставя празен стола си в „Събуди се“. Тя направи равносметка за последната трудна и емоционална година и сподели в „На фокус с Лора Крумова“, че със съпруга си Златимир Йочев рядко са заедно, тъй като и двамата са водещи на сутрешни телевизионни предавания.

„За последната година веднъж сме успели да отидем някъде заедно тримата с дъщеря ни Тамара за по-дълго време и тогава когато се събудихме преди 6-7 месеца заедно осъзнах, че от половин година това не се е случвало. Не знам дали хората могат да си представят какво е да не можеш да се събудиш до любимия си човек всяка сутрин. Но това си беше едновременно смешна и тъжна реализация. Аз ставам сутрин в 5.20 ч., а той става всяка сутрин в 4.20 ч. и това беше графика ни през последните месеци“ – призна Марина Цекова.

Докато Марина Цекова е в отпуск по майчинство, журналистът на NOVA Анна Мария Конова ще я замести като водещ на „Събуди се“.

„Анна Мария е прекрасен репортер от Новините на NOVA. Тя е опитна, плува в нашите води. Знам и съм уверена, че ще се справи добре на тази позиция. Искам да изкажа благодарност към всички останали хора от предаването, които не се виждат на екран, но са там. „Събуди се“ ще продължи да бъде такова каквото е било. Ще продължи да предоставя най-интересното и най-смисленото съдържание, защото екипът на предаването е чудесен. Използвам поводът да им благодаря“, коментира Марина Цекова.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Анхела МерГел

Анхела МерГел

01.08.2022 | 14:07

Анна орги я конската глава. Хахахаа тая не може да говори предаване ще води. Боже опази от некадърници. И тая беше преспала с Баце и сега и дават предаване.

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?