Следвайте ни

Коя е студентката, осмелила се да напише дипломна работа за Азис? СНИМКИ

viber icon

Най-новото попълнение в журналистическата гилдия се оказа прясно завършилата специалност "Медии и журналистика" в УНСС Ивана Захаренова, която получи пълна шестица на дипломната си робата "Трансформации в публичния образ на Азис", пише standartnews.com.

За нея Азис написа:

"Едно момиче, което познавам от мъничка, защити дипломната си работа за степен магистър с оценка 6.00, но не това е целта на поста ми. Обърнете внимание на темата на дипломната й работа..."Трансформации в публичния образ на Азис"! Еми, хора, това ми се случва за първи път - някой да се осмели, да реши и да го направи. Бил съм тема на много публикации и дискусии, но на дипломна работа за магистратура съм за първи път. От сърце и се гордея с теб, защото разбиваш стереотипи! ".

Научен ръководител на бъдещата журналистка е известният моден критик, естет и преподавател - професор Любомир Стойков.

Ивaнa Зaxapeнoвa не за първи път попада под прожекторите. Преди 7 години тя получи популярност като стана абитуриентката на Николета Лозанова.  Телевизонната звезда тогава подкрепяше всяка година по една девойка за бала. През 2014 година съдбата случайно или не се усмихна на Захаренова.

Първоначално много от опонентите на Николета я упрекнаха за избора - била богато момиче, което нямало нужда от подаяния. После стана ясно, че Ивана не е била на бала с жената на Божинов. Защо? Не стана ясно. Само се разбра, че Николета не е пуснала снимки от важната вечер, а абитуриентката сложи в мрежата само семейно фото.

  Ивана Захаренова - абитуриентката на Николета, облече нежна рокля за бала!  - Клюки.net

Още тогава стана ясно, че Захаренова e oтявлeн фeн нa Hиĸoлeтa от години. Копира я на всяка своя снимка. .Голяма част от фотосесиите на Ивaнa се появиха в личния профил на Николета и станаха доста популярни.

Ивана Захаренова - абитуриентката на Николета я копира отдавна! (СНИМКИ)

След толкова много фенове и кумири - пътят на абсолвентката към червения килим е открит.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?