3906

Коя е по-секси? Мис България детронира Мис Плеймейт! Ромина седна в престола на Николета Лозанова

Коя е по-секси? Мис България детронира Мис Плеймейт! Николета Лозанова сдава престола си на най-секси половинка на „Герена“ след отказването на Николай Михайлов. Корона, която държеше в последните няколко години

 

 

Кралицата е свалена, да живее новата кралица! Тази максима важи с пълна сила в „Левски“ в момента.

Николета Лозанова сдава престола си на най-секси половинка на „Герена“ след отказването на Николай Михайлов. Корона, която държеше безапелационно в последните няколко години.

 

Феновете на Левски“ обаче не страдаха дълго. Те вече си имат нова любимка. И то Мис България. Това е съпругата на новия помощник-треньор на „сините“ Дарко Тасевски - Ромина. Тя печели короната на Мис България през 2010 година. И до днес е смятана за една от най-красивите ни миски. От малкото напълно естествени и без пластични интервенции. В момента освен модел е водеща на „Съдебен спор“.

Въпреки това Ромина постоянно е на стадиона или за тренировките на двете си момчета Давид и Антонио, или за мачовете на отбора на Дарко. Допреди дни Тасевска красеше трибуната на стадиона на „Славия“. Сега се завръща на „Герена“.

Първите изяви на Ромина там бяха преди 14 години. Тогава започва връзката й с Тасевски, които е една от звездите на  „Левски".

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?