71

Коя е най-голямата му мъка? Камен Воденичаров с тъжна изповед за Слави

Свързва ни добро приятелство, бяхме и съдружници. Всеки поотделно постигна каквото искаше, не успяхме обаче да открием формулата да го направим заедно.

 

"Винаги съм бил влюбен и съм обичал, иначе не мога да творя. Любовта винаги има място в живота ми. Чудесата се случват, когато ги вярваме и ги викаме. Важно е да се радваш на успеха на колеги и на хората, които обичаш." Това обясни пред NOVA актьорът, комик, продуцент, сценарист, режисьор и телевизионен водещ Камен Воденичаров.

Баща му Борис е бил музикант, един от видните телевизионери, създател на продукции за богатството на народното творчество. "Той възпита любов към изкуството. Целия ми род са музиканти, от ловешките воденици. Първата ми среща с музиката, театъра и телевизията, се случва благодарение на тях. Всички са се отнасяли с много любов към мен. Насочих се към театъра защото у нас беше огромна репетиционна", разкри Воденичаров.

Споделя, че има носталгия към младостта. "Правехме точно каквото си искахме, бяхме нахални, решителни и свободни, за нас нямаше преграда или стена, която да може да устои на желанията ни. Духът на времето беше такъв. Актьорската ми професия е водещата - усещането да си на сцената, такова щастие, каквото съм имал възможността да изпитам, но занаятът пеещ актьор ми е донесъл още повече удовлетворение. 30 000 души са пели заедно с мен. Това е смразяващо удоволствие. Ако имам втори шанс в друг живот, бих опитал с медицина", казва актьорът.

Относно участието на Слави Трифонов в политиката той посочи, че го подкрепя, защото се опитва да подобри ситуацията. "Свързва ни добро приятелство, бяхме и съдружници. Всеки поотделно постигна каквото искаше, не успяхме обаче да открием формулата да го направим заедно", допълни той.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?