49

Константин признал за секса с непълнолетна девойка, проговориха и близките му

В четвъртък около обяд в РУ-Несебър е била подадена жалба от 17-годишно момиче, което твърди, че Коцето е извършил с нея насилствени сексуални действия в стая в хотела, която той традиционно наема всяко лято в близост до ресторант Джани в Слънчев бряг. Тя обаче съсвесм спокойно разказала пред полицията, че от месеци е в компанията на певеца и се движела навсякъде с него абсолютно доброволно. В четвъртък през нощта Коцето имал участие в Приморско, откъдето се прибрал около 5 ч. на разсъмване. Шофьорът му Вили паркирал Майбаха пред хотела. Непълнолетната е била с Коцето и доброволно е влязла в стаята му, твърди самата Лолитка.

Момичето се жали, че в стаята била насилена, но близки на Коцето разказват, цитирани от Hotnews.bg, че всъщност жертвата е той. Хубавелката и нейни роднини изнудвали певеца за пари. Те ясно си давали сметка, че сладкият живот, който Лолитката води с него по морето, приключва след две седмици и той ще се прибере при жена си Надя и двете си деца в София, защото сезонът на Слънчака свършва. Затова и се опитали да изнудят фолкаджията със секскомпромата и да си гарантират още няколко месеца лукс, на който 17-годишната бързо свикнала.

Коцето е дал показания, в които твърди, че се е радвал на компанията на 17-годишната от месеци напълно доброволно от нейна страна. Тя се ласкаела от вниманието му и с радост го придружавала, като често парадирала с него дори пред най-близките си роднини, които били наясно за връзката между доста по-възрастния певец и момичето. Като стана ясно, че връзката е към края си, решили директно да си поискат пари, а след като ударили на камък, пратили Лолитката да се жали в полицията и разпространили информацията в медиите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
dimitar

dimitar

21.08.2022 | 19:40

Услуги за селскостопански и индустриални инвестиции Нашата финансова институция има за цел да подпомага финансово фермерите, като им предоставя финансиране. офертите са налични от 10 000 евро до сума от 5 000 000 евро с възможност за връщане с лихвен процент от 2,5% годишно за период на изплащане до 30 години. Свържете се по имейл. [email protected]

Отговори
0 2
Пловдив

Пловдив

21.08.2022 | 14:08

Коцка бара върви ли чичо коко има ли още.

Отговори
1 1
Коце,Коце

Коце,Коце

21.08.2022 | 13:37

Одъртяваш вече,а не ти дойде акъла..с малки фръцли се занимаваш вместо да си гледаш жената и семейството.Пък немалко стаж си навъртял в свои и “колегиални” барове и дискотеки,стара нощна птица си.Кое не ти бе ясно,та те хлъзват така вчерашни”пр’ъдли”?!!

Отговори
17 1
соросояд

соросояд

21.08.2022 | 13:28

Браво на Сорос и демокрацията за младите джендъри и проститутки!

Отговори
9 2

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?