46

Конспирация завря в "Ергенът" заради Пам, продуцентите ли я изгониха

За първи път в новия сезон на шоуто "Ергенът" у нас една от участничките - Пам, взе извънредното решение да напусне предаването. Червенокоската излезе от имението по собствена воля, но мнозина заподозряха намеса на продуцентите. Не е тайна, че в риалити форматите голяма част от шоуто върви по предварителен сценарий. Пам беше и доста харесвана от зрителите, затова напускането й разбуни духовете в социалните мрежи.

"Това беше най-елегантният начин да я изкарат от предаването без да изглежда дискриминирана", пише фен, а мнението му е подкрепено от близо 1000 души. Поведе се оживена дискусия, в която зрителите затвърдиха теорията, че в това решение има намеса на продуцентите.

"Така са ѝ казали, то е ясно. Удобен начин да се махне, без да се наложи да чака роза, която няма да получи. То е ясно, че няма шанс за финал, сега ще си остане в добра светлина и "позитивен герой". Хитро. Каквото кажат сценаристите - това става", допълва друг фен.

Подмятат се и закачки - "Най-накрая тръгна си сама, за да не я изгони Евгени", шегува се зрител.

Добър участник беше, дано да е добре и да е щастлива, обобщават феновете.

От продукцията на "Ергенът" съобщиха:

"Пам взе решение да напусне имението на Ергенът по лични причини. По нейна молба и от уважение към естеството на личния мотив, темата не е застъпена в предаването. Благодарим ѝ, че бе част от формата!"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Абе,

Абе,

21.04.2023 | 08:42

тази не бива да се показва по телевизията.

Отговори
1 0
Продуцент

Продуцент

20.04.2023 | 17:18

А ние напускаме стаята щом почне това безсмислено шоу или сменяна канала веднага .

Отговори
3 1
Афтор на есета и кебапчета

Афтор на есета и кебапчета

20.04.2023 | 16:20

Стар,, турчин ходжа,,...!

Отговори
1 2
Шапка й свалям

Шапка й свалям

20.04.2023 | 15:41

Евалла на Пам-толкова добродушен, добронамерен и културен човек е. Знае, че няма да спечели състезанието и въпреки това е решила да участва-не всеки има такъв кураж! На малкия й пръст не могат да й се намажат участнички като изкуствените Габи и Мони, злобарката Елисавета, лиглите Поли, Джия и Айлин. Дори и за напускането на Пам се иска мъдрост. Бъди жива и здрава Пам!

Отговори
4 1
,, Добър,, участник беше..!

,, Добър,, участник беше..!

20.04.2023 | 11:16

Коя беше добър участник, айде да ги,, разнищим, една по една, предаване, което не става за нищо, за,, търтеи,, отново....!

Отговори
4 3

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата