49

Конспирации и удари под кръста в "Игри на волята": Враговете на Джаферович ближат рани

Втората номинационна битка на Арената на “Игри на волята: България” тества паметта на Безстрашните и Супергероите. Състезателите получиха задачата да запомнят поредица от цветове, които водещата Ралица Паскалева им показваше, а след това трябваше да повторят. От шестимата останали играчи на финалната права, единствено Джаферович успя да посочи правилната комбинация и така донесе победата на Безстрашните, които се спасиха от номинации. 

Спокойствието в Стопанството беше разклатено след преминалия съвет на Непобедимите, а неочакваната номинация на Георги от капитана Мирослава се превърна в причина за разгорещен разговор. Стратегиите в племето на Супергероите продължиха, а Виктория се опита да привлече Фейгин в тяхната коалиция, поставяйки младата състезателка по фигурно пързаляне пред дилема кого да подкрепи. 

По-късно същата вечер загубата на Супергероите ги събра край огъня на племенния съвет, където двата лагера в племето отново сблъскаха мненията си. Фейгин не предаде своята коалиция и застана зад гърба на най-близките си хора, изпращайки Цветан на Арената. Заедно с него в битка за спасение срещу Генчо и Георги от Непобедимите ще се изправи съотборникът му Илиян.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Турски сериал

Турски сериал

21.10.2022 | 16:42

Жалко, че предаването се превръща в турски сериал. Има сценарий и много нагласени неща. Дано скоро изчезнат от предаването двамата глупаци Виктория и Цецо. Двамата са въздух под налягане.

Отговори
1 0
Бл1яяяяяяя

Бл1яяяяяяя

21.10.2022 | 13:38

Ирите на голите поредната глупост в ефира .

Отговори
2 1
Игричка

Игричка

21.10.2022 | 13:38

Това е игри на тъпотията не струва като шоу. Пълен шит.

Отговори
2 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?