Следвайте ни

Консерва ли? Не остана празно по тялото на Емануела СНИМКИ

viber icon

С мистериозни татуси се нашари фолкпевицата Емануела. Изпълнителката гордо показа телесните си рисунки по време на участие в пловдивска чалготека. Феновете на Емануела бяха шокирани да видят новата й визия, тъй като певицата е известна с консервативното си отношение към подобни разкрасявания на тялото.

На лявата си ръка Емануела е изрисувала огромен часовник. Психолози коментират, че той е символ не само на времето, но и уред за измерване на егото на човека, който го носи. "Факт е, че часовникът отразява статус и постижения в живота на човек. Факт е също така, че за една жена ръчният часовник е по-скоро допълнително бижу", казват експерти. Какво е накарало Емануела да си направи точно такава татуировка остава истинска загадка.

Не по-малко мистериозна е и другата й телесна рисунка, която е изографисана на крака й. Прави впечатление, че поразително прилича на латинска сентенция, но е трудно да бъде разчетена, тъй като е с доста завъртян шрифт. Едно от предположенията е, че върху долния край на фолкпевица пише La vita della mente, което в превод означава "Животът на ума". Това е заглавието на една от най-известните книги на немския философ Хана Аренд.

Публикувана е през 1978 г., тя философски се занимава с темата за човешките действия в социален контекст на потисничество на обществото от репресивни и тоталитарни държави. Дали точно това е искала да изпише и Емануела вероятно ще стане ясно съвсем скоро.

Случайно или не, преди седмица фолкпевицата се показа изрисувана с татуси почти по цялото тяло, но те се оказаха временни, тъй като бяха направени само за фотосесия. Вълци, огромни фигури и надписи имаше по шоколадовото тяло на изпълнителката, но скоро рисунките изчезнаха, тъй като се правени за постоянно.

Новите рисунки обаче предизвикват сериозна полемика и скоро певицата трябва да даде отговори, въпреки че притежателите на татуировки не обичат да говорят за тяхната символика, пише България Днес.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Има празно

Има празно

31.07.2021 | 08:07

място - главата й.

Отговори
2 0
Хаха

Хаха

30.07.2021 | 14:39

Женските татуировки са въведени първо от италианската мафия, за да се знае коя мъстия на кой бос е собственост. Гледам, че и тези, които са на свободна практика, продължават традицията.

Отговори
5 0
Бай Тошо

Бай Тошо

30.07.2021 | 14:38

Другарят Боко бил консерва-консерватор, след комунистическата му младост, така поне го представяха чуждестранните журналисти, коментиращи нашите изборни абсурди, хахаха!

Отговори
0 1
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

30.07.2021 | 14:36

Ако ме помоли ще и обърна внимание,но всичко все пак зависи от тарифата.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?