Следвайте ни

Конкурс търси най-чаровните баба и дядо

Конкурсът ще се проведе през лятото в три тура

viber icon

Чаровни дами с внучета може да се включат в започналия кастинг за традиционния конкурс Мисис Баба 2021.  Голямата новина обаче е, че за първи път тази година ще се проведе и надпревара за Мистър Дядо. И двете събития ще се състоят едновременно, съобщи пред "Марица" организаторката Меги Савова.

Все още обаче няма обявена дата за мероприятието заради епидемиологичната обстановка в страната. Очаква се състезанието да се проведе през лятото, когато вероятно мерките ще се разхлабят и заразата ще стихне. За да участват в кастинга за финалисти на двата конкурса, желаещите трябва да изпратят на [email protected] кратко CV, задължително телефон за обратна връзка и две актуални снимки. Кандидатите трябва да са с младежки дух, а най-важното е да умеят да се забавляват, заяви Меги Савова.  Претендентите ще се явят пред жури в три кръга. В първия трябва да разкажат за себе си, във втория да покажат таланта си с виц, песен или танц. В трет​ия тур ще дефилират в официални тоалети. Тук бонусът за дядовците ще бъде, ако излязат пред публиката с артистичен костюм. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?