3906

Комата я промени: Мира Добрева: По-смирена съм и...

Комата я промени: Мира Добрева: По-смирена съм и съм щастлива

 

Миналата година дъщерята на Мира Добрева - Лора, шокира приятелите и последователите й в социалните мрежи, публикувайки пост, в който споделя, че майка й е изпаднала в "трудна житейска ситуация", която наложила спешна операция и поставянето й в медикаментозна кома.

 

 

За щастие на всички, тв водещата успя да се възстанови, а днес не крие, че преживяването много я е променило.

"Давам си сметка, че съм се променила. Има нещо, което в мен е различно. Много по-щастлива съм, защото сега осъзнавам същината на живота и виждам, че много малко време ни остава, за да обръщаме внимание на хората. Като мислим и правим лошо, и на другия не му е добре, но и на нас. По-смирена съм, сега не се ядосам за някакви неща. Жалко е, че човек трябва да преживее такова нещо, за да го осъзнае", каза в интервю за "Преди обед" Мира Добева.

 

 

Тя сподели и новина - почитателите й вече могат да намерят по книжарниците новата й книга, в която се разказва за една голяма любов, която тя е преживяла и за други трагични истории, които обаче не е преживяла лично тя. Те са свързани с живота на две жени, чиято болка Мира до такава степен съпреживяла, че най-вероятно това е допринесло и за възникването на болестта й, пише dir.bg.

 

 

"Толкова беше тежко и силно това, което преживявах, пишейки. Като приключих, въздъхнах", сподели още Добрева.

Водещата и дъщеря й Лора разказаха, че са изключително близки и се стараят да се виждат възможно най-често. Те се чуват буквално всеки ден по телефона. И всичко си споделят. Самата Мира разкри, че в живота си има неща, които не е казвала на никого другиго, освен на дъщеря си Лора.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Досадна,

Досадна,

17.02.2024 | 08:56

лигава комплексарка.

Отговори
1 0
Тая

Тая

17.02.2024 | 07:29

Пък коя беше .!!!?????

Отговори
1 0
Жалко за самата нея!

Жалко за самата нея!

16.02.2024 | 17:07

Защото повечето ХОРА стигат до нейните изводи без да са преминали през нейното премеждие. Но, както казва мъдрия ни народ, добре все пак че се е усетила!

Отговори
2 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?