2374

Колко време е без секс? Дрю Баримор с шокиращо признание

През август актьорът Андрю Гарфийлд гостува в подкаста Марк Марон. Тогава актьорът призна, че за да се подготви за ролята си на йезуитски свещеник във филма "Тишина" от 2016 г., се е въздържал от секса за шест месеца.

Думите му станаха повод за дискусия в новия подкаст на Дрю Баримор – „Новините на Дрю”. А горещата тема се въртеше около въпроса колко дълго може да издържи една жена без секс. Това накара и самата Дрю Баримор да сподели с всички как се справя тя с липсата на интимност.

Баримор коментира изказването на Андрю Гарфийлд, заявявайки, че шест месеца въздържание не са толкова много. Тя заяви, че би могла не просто месеци, а дори години.

В епизод от предаването „Шоуто на Дрю Баримор” от месец март, в което актрисата разкрива пред ководещия Рос Матюс, че понякога сънува бившите си, а сънищата ѝ са "единственото място, където се чувства жива тези дни".

"На всеки шест месеца ще сънувам най-горещия сън и ще си казвам: "О, Боже мой!" Имам либидо и съм жива." В този момент Матюс я прекъсва, за да обясни по-добре какво означава това с либидото. "Все едно съм жива, имам желание за секс и имам пулс."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ЛОМ

ЛОМ

01.10.2022 | 00:04

търся си ГАДЖЕ за Л Ю Б О В И Н Т И М Н А

Отговори
1 1
СОФИЯ

СОФИЯ

30.09.2022 | 23:57

Е Б А Н Е Т О е С Л А Д К О н е щ о

Отговори
1 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

30.09.2022 | 23:47

БЕЗ С Е К С Н Е М О Ж Е

Отговори
1 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?