71

Колко пари взима един ерген в „Ергенът“? Не е за вярване каква е сумата...

На Алек Младенов трябва да му се плащат и вредни заради подбора на момите, ядосват се зрители

 

Колко взима един ерген в „Ергенът“? Този въпрос тормози фенове на риалити шоуто, особено след третия сезон, в който момите са под всякаква критика и според зрителите на Алек Младенов трябва да му се плащат вредни.

Е, първият ерген – Виктор Стоянов, отговори на този екзистенциален въпрос и колкото и да не ни се вярва, май ще се окаже факт. Хонорарът му е бил точно 0 (нула) лева!

„Когато ме поканиха на интервюто, разбира се, един от първите ми въпроси беше какъв е хонорарът. Те ми казаха, че няма хонорар за „Ергенът“, защото не искат да подкупват любовта. Продуцентите ми казаха, че не искат да бъдат причина Ергенът да дойде и да срещне любимия човек заради парите, а да направи своя избор свободно. Разбрах гледната им точка, доколко истинска, доколко нагласена, за да не дават пари“, разкри един от най-запомнящите се Ергени в шоуто.

Той призна, че единствената сума, която е получил, е била компенсаторна заради неплатения отпуск от работата му. Той помолил от продукцията да покрият поне трите месеца, в които няма да получава заплата.

Виктор не крие, че липсата на хонорар изумява всички негови близки и никой не му вярва. Вероятно Стоянов се е надявал на повече ангажименти след „Ергенът“, благодарение на високия рейтинг, който докара. Но уви, по думите му и това не се случило, пише hotarena.net.

След разкритията на Виктор можем само да оплачем настоящият Ерген – горкият Алек!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
ДядоСоки

ДядоСоки

20.03.2024 | 23:01

Николета Лозанова ти се оплете в лъжите ти един път каваш, че не си забременяла инвитро после па инвитро, но понеже си измамница и лъжкиня и няма да си признеш, как се прикриваше, да се чегърташ със любовника ти и после лъжеше Ники Михайлов, че от него си бременна.

Отговори
1 0
Briton

Briton

20.03.2024 | 19:14

Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки.! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:---- https://use.my/bioman

Отговори
0 2
Вече

Вече

20.03.2024 | 17:38

Знаем стига едно и също. Тези участват за известност и правят шоу за баламите който гледат това .

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?