3906

Колко още ще изтърпи Валери: Мария Бакалова се появи с деколте до пъпа СНИМКИ

Колко още ще изтърпи Валери: Мария Бакалова се появи с деколте до пъпа 


Мария Бакалова изгря с провокативно дълбоко деколте на галапремиерата на филма "Диада".

 

 

Холивудската ни гордост привлече всички погледи на гостуващите с разгърдената си пазва и не се притеснява от това. Актрисата е облякла много тънка блузчица за студения сезон, но затова се е метнала с широко бежово сако. Заедно с подходящ нощен грим, Бакалова е комбинирала тоалета си с хващащи окото аксесоари - висящи обеци с по седем скъпоценни камъка.

 

 

Артистката също е сложила голям пръстен на средния си пръст. Очакваме скоро да видим друг пръстен на безименния от нейния любим - Валери Григоров.

 

 

Валери беше залепен до нея през цялата светска вечер, за да я пази от потенциални нападатели. Той беше облечен доста по-неглиже, отколкото любимата си - с риза и дънки. Изборът за неговия аутфит вероятно е бил такъв, за да накара Мария да изпъкне повече. Въпреки че се опасява дали някой ще се хвърли на изкусителната визия на русата актриса, все пак Валери иска да се похвали със своето съкровище.

 

 

Двойката е решила да съответства на дрескода на събитието - да има розово в тоалета. Явно, филмовата актриса предпочита да носи нещо, с което й е комфортно, отколкото да се подчинява на розовата гама.

 


За разлика от Мария топмоделката Александра Богданска се появи цялата в крещящо розово костюмче. "Работила съм с Яна Титова, но не съм гледала предния й филм. Яна е много смислен човек и очаквам да бъда жегната от нейния филм", вдъхновено коментира манекенката "България Днес". Бившата на Даниел Петканов е в компанията с нейната агентка и най-добра приятелка, но скоро среща още едно попълнение в нейната група - Виктор Ергена.

 

 

"Дойдох сам, не съм с никого", сподели Виктор. Известно време Ергенът стоеше сам с грамадна кутия пуканки и напитка в средата на фоайето със самотен поглед. Явно той бързо успя да си намери дружка, и то не коя друга, а красавицата Богданска.

Освен тоалетите на много от гостите червеният килим също беше розов. В тази вечер се набляга силно върху този цвят, тъй като е обвързан с цветовата гама на главната героиня на филма, в чиято роля влиза младият талант Маргарита Стойкова.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Ангелов

Ангелов

11.11.2023 | 14:47

Тази даже за мен не е красива-секси,обикновенна физиономия / дори малко 'птичи'/ с голям задник, свлечен..:)

Отговори
0 0
Рядко

Рядко

11.11.2023 | 09:35

грозна, противна, развратна, елементарна, а усмивката й е отвратителна.

Отговори
2 0
Днес

Днес

10.11.2023 | 17:41

Чух коментар тази беше на корицата на едно списание и едно момиче гледа и казва тая пък коя е ,че е на корицата , а друга казва а оная дето се цеплезеше в Борат 2 .

Отговори
3 0
Чак пък

Чак пък

10.11.2023 | 15:12

До пъпа , ще е по интересно с деколте до шундата , а отзад по задника и КАК СЕ ВЛАЧИ НЕЩО НЕ ИЗХВЪРЛЕНО И МИРИЗЛИВО. А отпред виси тампон.

Отговори
4 1
Борат

Борат

10.11.2023 | 14:03

обича това.

Отговори
5 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?