Следвайте ни

Коли и беси наред! Майката на Глория подлуди света с капризите си

viber icon

Народната певица Стефка Пенева, която е майка на Глория и баба на Симона Загорова, също се е заразила с COVID-19 и е била приета за по-задълбочени изследвания в специализираното отделение на ВМА. 

Източник изказа възмущението си от капризното поведение на майката на поп фолк примата. За разлика от дъщеря си, която предизвикала възхищение у медиците с възпитаното и търпеливо държание, Стефка затрупала и без това ангажираните медици с претенции и изисквания.

Бабата на Симона Загорова била вечно недоволна и занимавала всички в отделението с личността си, като грандоманщината й можела да засенчи най-големите звезди на републиката, оплакаха се работещи на първа линия, цитирани от "LifeOnline.bg".

Припомняме, че Гло се зарази на Коледно парти и не успя да вземе участие в Новогодишния концерт на своя приятел и колега Азис. В крайна сметка се наложи да бъде хоспитализирана и остана под лекарски контрол десетина дни.

Персоналът на отделението във ВМА бил толкова впечатлен от достойното й присъствие, че дори излезли да я изпратят, когато си тръгнала здрава обратно към дома. На другия полюс обаче се оказала нейната родителка, която пристъпва прага на лечебното заведение малко по-късно. Баба Стефка постоянно намирала как да затруднява персонала с всякакви налудничави приумици и макар че не се намирала в опасност, настоявала за пълни изследвания и специално внимание.

Скромността, която по-рано Глория демонстрирала, била неприсъща народната певица, а изискванията й за храна, напитки, удобства и отношение, контрастирали на фона на кризисната ситуация.

Всеки момент се очаква Стефка Пенева да стане прабаба, тъй като внучката й Симона Загорова е в предродилно състояние. През последните 9 месеца тя износи дете от връзката си с Даниел Милушев от Доспат.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Влад

Влад

20.01.2021 | 13:39

Дунав мост

Отговори
0 0
Биби

Биби

19.01.2021 | 13:51

Ама чакайте тя е от русенско с. Две могили. Селска простакела, Тя е доведена в София. Прави се на важна, щото видите ли дъщеря й е Глория - същата, като нея. Нищо, че се представила добре, същата гайда е и тя.

Отговори
27 7
Мимокмок

Мимокмок

19.01.2021 | 12:21

Тъпа дива селянка от Руси

Отговори
26 5
Муки

Муки

20.01.2021 | 11:17

Не е от Русе , а от русенското. село ДВЕ МОГИЛИ . Тя може да каже , че е и от София или Париж .

Отговори
3 0
Ada

Ada

19.01.2021 | 09:58

https://instacash.work/?ref=yxzUIwi8

Отговори
0 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай