Следвайте ни

Колелото на съдбата: Водеща в bTV обяви развода си и нов годеж СНИМКА

viber icon

Радина Червенова повдигна завесата на личния си живот, а откровенията й изненадаха мнозина. Припомняме, че емблематичната водеща е сред новите попълнения в предаването „Преди обед“ по bTV. 

Винаги се притеснявам преди ефир. Ако спре да ти пука, по-добре е да си тръгнеш. Не се пестя емоционално и физически. Имала съм безсънни нощи, в които съм се упреквала за мои грешки в ефир“ – сподели Радина Червенова.

На въпроса дали са верни слуховете, че се е развела с Константин Каменаров, Радина отговори така: „Това е минало, вчерашна новина. Хубавото е, че вчера се сгоди най-малката ми дъщеря Анастасия. За човек, когото познавам от бебе. Това е на дневен ред и е по-важно от всичко друго! В семейството има щастлива новина“. В този момент в студиото на „Преди обед“ влязоха двете дъщери на Радина – Десислава Николчев и Анастасия Каменарова, която разказа за бъдещия си съпруг.

„Яким е философ. Родителите ни се познават от много отдавна. Ние с него се запознахме в 9-ти клас. Ученическа любов, която премина през малко прекъсвания и събирания. Когато съобщих на баща ми Коко Каменаров за годежа, той се разплака. Беше толкова мил“ – сподели Анастасия. Ще можем да гледаме Радина Червенова в „Преди обед“ всеки понеделник и сряда.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Биби

Биби

08.09.2021 | 20:01

Като млада беше страхотно красива и сега е все още хубава. Трябваше да предвиди, че е грешка да се ожени за осем години по-млад от нея. Това е огромна грешка и неминуема развръзка - отива при по-млада рано или късно.

Отговори
7 0
Красива

Красива

08.09.2021 | 12:56

и силна жена.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?